סרטן שד ומנאופוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד ומנאופוזה
    אורכידיס
    10/02/2011

לצוות שלום!
    לפני כחמש שנים אובחן אצלי סרטן שד. נותחתי,טופלתי בכימוטראפיה, הקרנות וטמוקסיפן.
    הטיפול בטמוקסי גרם לי לדילול שיער, גלי חום והפרעות בשינה, תופעות שאני חווה עד היום
    (כיום בת 51). אני מנועה משמוש בהורמונים. האם בכל זאת יש תכשיר או תרופה כלשהי שיכולה להקל עלי תופעות אלו?
    מודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד ומנאופוזה

הוספת תגובה

• סרטן שד ומנאופוזה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/02/2011

בדיוק למצבים אלו יש מספר טיפולים יעילים למדי:-
    לנרתיק- למניעת יובש , כאבים ביחסי מין, ודלקות חוזרות בדרכי השתן- טבליות ואגיפם םעמיים בשבוע
    דרך הפה - תכשירים מאזני סרוטונין . תרופות אלו, הנמנצאות בשימוש נרחב בפסיכיאטריה כנוגדות דכאון וחרדות, נמצאו מאד יעילים , במינונין\ם מאד נמוכים- כך שכמעט ואין תופעות לואי, להקלה משמעותית בתסימני גיל המעבר, כולל גלי חום, הפרעות בשינה , ירידה בחיוניות ועוד.
    מבין התרופות המרובות שבקבוצת תרופות אלו ניתן להתאים את הטיפול ההולם והיעיל עבורך. כל רופא המתעסק בתחום ימליץ לך על התרופה המותאמת לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו