מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הורמונלי חלופייעל02/03/2011
שלום רב.
אני בת 62. לוקחת אקטיבל מזה כ- 10. אני מרגישה מצויין, נראית צעירה יחסית לגילי ורוצה להמשיך בטיפול עוד שנים רבות.
הבעיה היא שביקרתי לאחרונה אצל גניקולוגית שמתנגדת באופן עקרוני למתן הורמונים. לדבריה צריך לקבל את מה שנותן לנו הטבע, ולא לנסות לשנות אותו ע"י תוספי הורמונים. היא הורתה לי להפסיק להשתמש בהורמונים ולעבור לתכשיר טבעי בשם "femarelle".
שאלתי היא - האם אני חייבת להקשיב לאותה רופאה ולהפסיק להשתמש בהורמונים, למרות שאני מאוד מעוניינת להמשיך? מה זכותה לכפות עלי את תפיסת עולמה?
בתודה על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי חלופי - תגובה
ד``ר איתן פאר02/03/2011במקום אקטיבל תעברי למינון החדש שלו הנקרא אוויאנה בו יש ירידה של 80% בפרוגסטרון ו 50% באסטרוגן.
רופא יכול להסביר את דעותיו, גם עם בטעות יסודם,אך אינו רשאי לכפות דעתו על איש.
שיכונע- כן, כפייה- לא.
מנופאוזה אינו מוצר של הטבע ואינו טבעי.
לפני 100 שנה, לפני עידן אנטיביוטיקה, חיסונים, רפואה מונעת וכד', תוחלת חיי האישה היתה 46 שנים. זה מה שהטבע יעד לנו.
ואז כולם טופלו בצמחים, בתזונה ועוד, אבל לא בתרופות ( שלא היו, או רפואה מונעת נכונה.)
תכשירים המכילים סויה, כמו זה שהזכרת, מפחיתים סיכוי לסרטן שד רק עם נלקחים מילדות, ומגבירים סרטן שד במידה ונלקחים בגיל שלך. תעדכני את הרופאה שלך בנתון זה , אם תחזרי אליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל02/03/2011תודה לך ד"ר פאר על התשובה המפורטת. בעניין הטבע - זאת גם דעתי, ואותה אמרתי לרופאה, אך היא לא פתוחה לשיחה בנושא. בעניין מוצרים שמכילים סויה, זה מידע חדש עבורי. תודה לך על התמיכה ועל האינפורמציה החשובה.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?