גיל המעבר ללא תופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר ללא תופעות לוואי
    ד``ר איתן פאר
    29/03/2011

אני בת 51 והנה הגעתי לגיל הזהב אך בהרגשה הכללית אני מרגישה בגיל הבלות שזה השם המתאים. התחלתי לפני שבועיים ליטול פיטו פימייל כדור ביום ללא מרשם רופא ובהמלצה של חברה, כרגע איני חשה הטבה יכול להיות שזה מוקדם, שאלתי: האם זה בסדר שאני נוטלת את הכדור ללא המלצת רופא כי בידיעה שזה על בסיס צמחים, ואין תופעות לוואי מלבד גודש בחזה ומעט כאבים...וקצת אי נוחות בבטן
    אשמח אם תשיב לי בהקדם.

תודה,
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/03/2011

כל בתכשירים המוגדרים כתוספי מזון ולא כתרופות נמכרים ללא מירשם רופא.
    להזכירך שגם ארסן וריסין, 2 הרעליים היותר חזקים בטבע והגורמים למות מהיר ( וביסורים) הינם פשוט צמחים...
    במחקרי השוואה של אלפי עבודות מבוקרות נמצא שהתועלת מאותם תכשירי צמחים לתופעות של גיל המעבר זהה לתועלת של פלצבו ( כדור ללא כל תוכן רפואי)
    יש לזכור שגלי החום יכולים לעבור ספונטנית כעבור מספר חודשים ללא כל קשר לטיפול זה או אחר. כמו כן יש להפנים שגלי החום קשורים בנזקים למוח וקידום מחלת אלצהיימר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטו פימייל לגיל המעבר

נורית
    30/03/2011

מתשובתך עולה כי אין תועלת להמשיך בטיפול וכדאי להפסיקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו