מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר פאר שלום רבמירי09/04/2011
לפני כשבועיים קבעתי תור למרפאתך ברמת ישי.
התור נקבע ליום שישי בשעה 10.
מכיוון שהגעתי מחיפה לרמת ישי רציתי לוודא אם אכן נקבע לי תור.
התקשרתי למרפאה ולא היה מענה.
כדי לא לאחר החלטתי להגיע למרפאה לפני השעה 10.
לא מצאתי את שמי ברשימה ולא ידעתי מתי אני צריכה להיכנס. שאלתי מי אחרונה והמתנתיץ מכיוון שהיה איחור של כחצי שעה בתורים הגיעו גם שאר הנשים שהיו בתור.
אחת מלקוחותיך החליטה לא לתת לי להכנס (למרות שהגיעה לאחר השעה שהיתה נקובה לה). כששאלתי אותך לא אפשרת לי להכנס.היות ולא יכולתי להמתין כשעה וחצי נוספות מה לעשות שאני אם ל 3 בנים ודרך אגב את התאומים שלי אתה יילדת....) כי הייתי חייבת לחזור לחיפה ,עזבתי את המרפאה. יצאתי מאוכזבת. ביקשתי טלפונית לנסות לברר אם אפשר בכל זאת אך כשחזרתי לא היה לי שוב מענה.
אני סובלת מבעיות רפואיות קשות עקב תסמיני גיל מעבר כתוצאה כנראה מעומס בטיפולי פריון בעבר.
הייתי זקוקה לעצה וטיפול מרופא המבין בתחום. הלכתי כבר לשני רופאים שנתנו לי טיפולים לא מתאימים......חבל שהשקעתי היתה לשווא.
הגעתי למצב ששינויים בדפיקות הלב כמעט גרמו לי להתקף. מספר פעמים התעלפתי ואני סובלת מגלי חום קשים עד כדי הפרעות קשות בתפקוד,ומחוסר שינה כרוני כתוצאה מהתופעות.
לאחר שגם אתה לא יכולת לטפל בי אני כבר לא יודעת מה לעשות.
חבל....חשבתי שתוכל לעזור לי. אולי לפחות אוכל לקבל הפניה למרפאת גיל המעבר ברמב"ם אך אני לא יודעת מי נותן הפניה כזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר פאר שלום רב - תגובה
ד``ר איתן פאר11/04/2011להבא תקפידי על הזמן שנקבע לך ואל תנסי להכנס על זמן של נשים אחרות .
הטעות שלך, הרישום היה מדויק
צר לי על עוגמת הנפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?