ד"ר פאר שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר פאר שלום רב
    מירי
    09/04/2011

לפני כשבועיים קבעתי תור למרפאתך ברמת ישי.
    התור נקבע ליום שישי בשעה 10.
    מכיוון שהגעתי מחיפה לרמת ישי רציתי לוודא אם אכן נקבע לי תור.
    התקשרתי למרפאה ולא היה מענה.
    כדי לא לאחר החלטתי להגיע למרפאה לפני השעה 10.
    לא מצאתי את שמי ברשימה ולא ידעתי מתי אני צריכה להיכנס. שאלתי מי אחרונה והמתנתיץ מכיוון שהיה איחור של כחצי שעה בתורים הגיעו גם שאר הנשים שהיו בתור.
    אחת מלקוחותיך החליטה לא לתת לי להכנס (למרות שהגיעה לאחר השעה שהיתה נקובה לה). כששאלתי אותך לא אפשרת לי להכנס.היות ולא יכולתי להמתין כשעה וחצי נוספות מה לעשות שאני אם ל 3 בנים ודרך אגב את התאומים שלי אתה יילדת....) כי הייתי חייבת לחזור לחיפה ,עזבתי את המרפאה. יצאתי מאוכזבת. ביקשתי טלפונית לנסות לברר אם אפשר בכל זאת אך כשחזרתי לא היה לי שוב מענה.

אני סובלת מבעיות רפואיות קשות עקב תסמיני גיל מעבר כתוצאה כנראה מעומס בטיפולי פריון בעבר.
    הייתי זקוקה לעצה וטיפול מרופא המבין בתחום. הלכתי כבר לשני רופאים שנתנו לי טיפולים לא מתאימים......חבל שהשקעתי היתה לשווא.
    הגעתי למצב ששינויים בדפיקות הלב כמעט גרמו לי להתקף. מספר פעמים התעלפתי ואני סובלת מגלי חום קשים עד כדי הפרעות קשות בתפקוד,ומחוסר שינה כרוני כתוצאה מהתופעות.
    לאחר שגם אתה לא יכולת לטפל בי אני כבר לא יודעת מה לעשות.

חבל....חשבתי שתוכל לעזור לי. אולי לפחות אוכל לקבל הפניה למרפאת גיל המעבר ברמב"ם אך אני לא יודעת מי נותן הפניה כזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר פאר שלום רב

הוספת תגובה

• ד"ר פאר שלום רב - תגובה

ד``ר איתן פאר
    11/04/2011

להבא תקפידי על הזמן שנקבע לך ואל תנסי להכנס על זמן של נשים אחרות .
    הטעות שלך, הרישום היה מדויק
    צר לי על עוגמת הנפש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו