מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעבר?אורלי26/04/2011
שלום רב.
אני בת 53.מחזור סדיר עד לפני כחודשיים.
לא סובלת מסימפטומים קיצוניים,להוציא גלי חום מעטים רק בלילה.
ליבידו סביר.מעט מצבי רוח.
פעילה בספורט.
האם מומלץ לדעתך ליטול טיפול הורמונלי למרות שאינני סובלת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עברתי סיפור דומה
אלונה26/04/2011והחלטתי לא לטפל טיפול הורמונלי בנתיים ופניתי לרופאת משפחה שלי שהמליצה לי באמת על טיפול טבעי. עכשיו אני לוקחת סופר גלא 300 מ"ג Super GLA של סולגאר וזה מאוד עזר לי. אישית, אני לא רופאה, אני לא חושבת שכדאי להתחיל עם טיפול הורמונלי אם אין צורך ממשי ועדיף ללכת על דרך יותר טבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי סיפור דומה - תגובה
ד``ר איתן פאר27/04/2011אינני נוהג לאפשר פרסומת כזו או אחרת לתרופות של חברות מסחריות. זה לא הפורום.
לגבי מה זה "טבעי"- הרי שגיל המעבר הוא התופעה הכי לא טבעית שקיימת..
לפני רק 100 שנים , תוחלת חיי הנשים היתה 46 שנים ואז לא היה גיל מעבר..
כמו כן בטבע, אין יצורים הממשיכים לחיות, ולדרוש מזון ואזור מחייה , מעבר לחיי הפוריות שלהם.
הרפואה, דרך חיסונים, סנטיציה, רפואה מונעת, אנטיביוטיקה ועוד ועוד, השכילה "לרמות" את הטבע ולהכפיל את תוחלת החיים במאה השנים שעברו. האם זה "טבעי"?
כאשר האנושות חייה , לפני מאות בשנים, בצורה "טבעית". תוחלת החיים היתה 30-40 שנים. ( ואפילו פחות..)
כך שלנפנף המילה "טבעי" , מבלי אפילו להבין את המשמעות האמיתית שלה, זה אולי נשמע פופוליסטי ואופנתי, אך לחלוטין לא אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר? - תגובה
ד``ר איתן פאר27/04/2011אני כלל לא משוכנע. בד'כ מקובל לתת טיפול למניעת סימפטומים הפוגעים קשות באיכות חיים ובעלי פוטנציאל של נזק עתידי.
מהמעט שכתבת לגביך, את לא בדיוק עונה על קריטריונים אלו ולכן לא הייתי ממהר.
יתכן ומעט התופעות שאת מציינת יחלפו ללא כל צורך טיפולי. שווה להמתין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)