מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 53 ועדיין עם מחזוראתי30/04/2011
ברשותך יש לי כמה שאלות בנושא אני בת 53 מרגישה ניפלא בחיי היום יום ב"ה הכל כמעט רגיל אבל יש לי כמה שאלות שלא ברורות לי והם. האים יכולים לבוא גלי חום קלים גם כשיש לי עדיין מחזור סדיר ומרובה ? האם גם כשאני עדיין מקבלת את המחזור חודש בחודשו אני נקראת בגיל המעבר או רק כשהמחזור מסתיים? האם לקיים יחסים מדחיק את גיל המעבר את הפסקתו או משפר משהו אולי כן? אני מרגישה שיש לי דחף ליותר קיום יחסים האם זה גם בגלל הגיל שיש לי יותר חשק לזה? יש לי לעיתים רחוקות ממש רחוקות דופק מהיר שאני מרגישה את המיטה זזה מעט מה זה לדקה שתיים וזה עובר מה זה יכול להיות ? יש לי גלי חום בקטנה מה שניקרא לשניה אחת ושתיים וזה עובר לא כמו שמגדירים את זה כמו אש בגוף פשוט חם לי קצת וזה עובר מהר.האם זה ספטומים שמתקרבים לסיום המחזור או סתם ככה והאם אלו יהיו גלי החום שלי כשיסתיים המחזור...תגידי שכן ולא יותר גרוע..חחח סליחה על כל השאלות מקווה שתוכלי לענות לי על כולן. מודה לך מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 53 ועדיין עם מחזור - תגובה
ד``ר איתן פאר30/04/2011ההגדרה הרפואית של גיל המעבר הוא שנה ללא מחזור.
פועל יוצא- היות ויש לך מחזורים, את לא מוגדרת כאישה בגיל המעבר.
מחזורים יכולים להמשך עד גיל 58 ( כ1.5% מהאוכלוסיה). וישנם מקרים בודדים שאפילו יותר.
ישנה עלייה בדחף מיני כל עוד יש מחזורים בגיל זה , והחשש מהריון לא רצוי נעלם. אין בקיום יחסי מין להשפיע על גיל בו עוברים לגיל המעבר, אך יש בהם בכדי לתרום רבות למצב רוח טוב, ולהנאה מרובה ( ותחושת החיים הטובים). " וכל המרבה- הרי זה משובח".
גלי חום "בקטנה" יכולים להיות עם המחזורים, אינם דורשים טיפול, ואין בהם כדי להעיד על העתיד מבחינת גלי החום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וסליחה
אתי05/05/2011לא קיבלתי תשובה על הדופק מהיר שיש לי לפעמיים והאם אין מצב להכנס להריון בכלל בגיל 53 גם כשיש לי מחזור מחכה לתשובה. תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?