האם ליטול הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ליטול הורמונים
    אפרת
    05/05/2011

אני בת 36 חולה אונקולוגית לפני שנה סיימתי טיפולים המחזור פסק ויש לי את כל התסמינים של גיל המעבר פוחדת ליטול הורמונים בגלל הסיפורים לסיכוי לחלות במחלות ממהירות האם יש הורמונים על בסיס טבעי ואם כן אשמח לדעת עליהם והאם אני צריכה לקחת הורמונים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ליטול הורמונים

הוספת תגובה

• האם ליטול הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    06/05/2011

לא ציינת כלל מאיזו מחלה אונקולוגית את סבלת.
    גידולים שאינם על בסיס הורמונלי אינם מהווים כלל התווית נגד הטיפול, ופחדך אינו מוצדק.
    הורמונים " טבעיים" , כגון סויה, הינם בעלי אותו אפקט על סרטן שד במידה ולא נלקחו מגיל צעיר מאד.
    השימוש בתכשירים "טבעיים" מגיל 50 + לא מגן , ובד'כ גם לא כל כך עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ליטול הורמונים -המשך

אפרת
    07/05/2011

קודם כל תודה רבה ושבוע טוב...., ולשאלתך סבלתי מסרטן צוואר הרחם הטיפולים שעברתי הם כימו, הקרנות וברכיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ליטול הורמונים -המשך - תגובה

ד``ר איתן פאר
    09/05/2011

מקווה שהחלמת לחלוטין ומצבך כיום טוב.
    סרטן צואר הרחם אינו על רקע הורמונלי אלא על רקע נגיף הפאפילומה ( ברובו), ולכן אינו מהווה התווית נגד לנטילת הורמונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו