הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    ריטה
    30/12/2007

שלום רב
    אני מטופלת בריבווירין ופג אינטרפרון במסגרת מחקר קליני באיכילוב כנגד הפטיטיס c.
    לאחרונה בביקור אצל רופא במרפאת גיל המעבר בשל יובש בנרתיק ודלקת נרתיקית הרופא שיכנע אותי שכדאי לי מאד לקחת הורמונים ורשם לי חצי מדבקה פעמיים בשבוע של אוורןל קונטי.
    כיוון שהטיפול בהפטיטיס לא קל ההתלבטות שלי אם אפשר לקחת כעת הורמונים כל עוד אני בטיפול שאמור להסתיים עוד חצי שנה.
    רופא הנשים מאד לחץ עלי להתחיל. אני בת 52 תופעות גיל מעבר היו לי לפני שנתיים אז פסק המחזור. כיום אין לי הזעה ותופעות קשות מלבד יובש בנרתיק וקבלתי משחה לטיפול מקומי שעזרה מאד.
    מה דעתך לגבי ההורמונים בכלל וכעת בזמן הטיפול? האם אפשר אם צריך יהייה להתחיל עם הורמונים בעוד חצי שנה או שטווח הזמן כבר יהייה מאוחר מידי.
    אודה על עצתך
    ריטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

• הורמונים

ד''ר חגית כהנא
    31/12/2007

היום הדעה שצריך לקחת הורמונים רק אם יש תופעות גיל המעבר כלומר גלי חום הפרעות שינה מצב רוח ירוד וכד'.
    אם אין לך תופעות מסוג זה אין חובה לקחת הורמונים
    אם יש לך יובש נרתיקי ניתן לטפל בו בלבד כמובן תוך מעקב שיגרתי אצל רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו