בעיה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה..
    אלונה
    20/05/2011

ד"ר שלום, אני בת 47. במונופאוזה מגיל 40 ומטופלת בהורמונים מזה כ- 5 שנים, בהתחלה טופלתי בנובופאם לאחר תקופה התחילו לי הזעות בלילה ועברתי לטריקוונס גם פה אחרי תקופת טיפול התחילו הזעות בלילה סמוך לדימום והוחלט בשיתוף עם הרופאה לתת לי טיפול משולב טריקוונס+ אסטרופם. לפני כשנה עשינו ניסיון לעבור לאקטיבל, ומבחינתי זה היה סיוט ! במשך 3 שבועות דיממתי והזעתי בלילות והרגשתי תשישות.לאחר התייעצות עם הרופאה חזרתי לטיפול המשולב טריקוונס+אסטרופם.
    אני מעוניינת לנסות שוב לעבור לטיפול הורמונלי רגיל (קצתי במחזור הקשה), אבל הרופאה טוענת בתוקף שלא כדאי כי שוב הגוף שלי יגיב אותו דבר...לפי הבנתי מינון האסטרוגן בהורמונים הרגילים נמוך משמעותית מזה של הטריקוונס..שאלתי, האם נגזר עליי להמשיך ככה ?
    מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה..

הוספת תגובה

• בעיה.. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    21/05/2011

בד'כ כאשר יש הסתגלות למינון הורמונלי וחוזרים גלי החום יש דוקא לרדת במינון ( אני מדגיש שוב- לרדת ולא לעלות במינון אסטרוגני )
    לכן הייתי מייעץ לך לעבור לתכשירים אחרים בהם המינון נמוך יותר !!! ( אוויאנה למשל ) או שונה ( אנג'ליק למשל ) או מגיע בדרך שונה ( מדבקות אוורל קונטי למשל) ויש עןד ועוד אפשרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת הורמונים

אלונה
    25/05/2011

בהמשך לשאלתי..נעשה ניסיון בעבר לעבור מטריקוונס לאקטיבל ולא הצליח. במשך 3 שבועות דיממתי ביום והזעתי בלילה, הרופאה נתנה לי מרשם לאנג'ליק אבל היא התריעה בפני שכל ניסיון נוסף שכזה נועד לכישלון.... (שוב גלי חום ודימומים) אני כבר מבולבלת !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלפת הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    28/05/2011

4 אפשרויות לפניך-
    התקן מירנה ביחד עם כדורי אסטרוגן או מדבקות אסטרוגן
    מינון נמוך יותר - כגון אוויאנה- וסבלנות למשך 3 שבועות
    מדבקות משולבות
    אנג'ליק
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו