טריקוונס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריקוונס
    דנה
    21/05/2011

שלום רב,
    אני בת 48 לפני כשנתיים החלו אצלי גלי חום והווסת פסקה אצלי. טופלתי בתרופות הורמונליות שונות, ולאחר שהתפתח אצלי גודש מדאיג בשדיים החלפתי את הכדורים, ומזה כחצי שנה אני מטופלת בטריקוונס. הכדורים השפיעו עלי לטובה, גלי החום פסקו, החיוניות עלתה והווסת הייתה סדירה ונורמאלית. לפני כחודש החלטתי על דעת עצמי להפסיק את השימוש בכדורים בשל חשש מפני גידולים סרטניים. התופעות של גלי החום חזרו (אם כי לא באותן עוצמות כמו לפני שנתיים) והחלו סחרחורות ואולי גם דכדוך. אני שוקלת לחזור ולקחת את הכדורים. השאלה שלי היא האם כדאי בכלל ליטול את הכדורים עם הסכנות האפשריות שבנטילת הורמונים, או לסבול קצת אבל להסיר חשש מליבי.

אודה לך על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריקוונס

הוספת תגובה

• טריקוונס - תגובה

ד``ר איתן פאר
    23/05/2011

התובנות הקיימות כיום בספרות הרפואית הם שהנזק המוחי מגלי חום ( אלצהיימר) ומהפגיעה באיכות החיים ( העדר חיוניות, דכדוך, הפרעות בשינה, הפרעות בריכוז, בעיות בשליטה על השתן, הזדקנות העור ועוד ועוד) עולים עשרות מונים על הסכנה מסרטן שד שהיא בסה'כ מאד נמוכה ומאד מוגבלת וניתנת לגילוי מאד מוקדם במעקב צמוד ונכון. ועדין לא הזכרתי בעיות לב ואוסטאופורוזיס..
    כן, תחזרי לטיפול שהולם לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו