איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    אתי
    22/05/2011

בסד
    אני בת 49 סוכרתית מאוזנת,לאחרונה שיבושים במחזור רק בקבלת כדורים יש מחזור וגם נראה לי שהמחזור לא מגיעה כי הזקיקים מתפתחים לציסטות (לפי אולטרסנט בגלל כאבים בצד ימין באגן) , כי אחרי הכדורים אני עשיתי אולטרסנט ביום 11 למחזור לא היו ציסטות אבל היו שני זקיקים בגודל של 13 ממ ורירית רחם 11 וגם החודש לא הגיעה המחזור הרופא נתן שוב פרלימוטור לשבועיים 2 כדורים ליום ויש לי כאבים באיזור הרחם ושחלות לא התחלתי לקחת הכדורים כי יש לי קולנסקופיה שבוע הבא, ואחרי קבלת המחזור צריכה לעשות בדיקת דם ביום ה-3 להורמונים ולפי זה נדע עם אני בגיל המעבר, אבל למה קורה שהזקיקים נהפכים לציסטות ורק ע"י הכדורים הם נעלמים , יש כדורים אחרים שאפשר לקחת לפני שהזקיקים יתפתחו לציסטות, והאם יש סיכוי שבגילי יש מצב לכניסה להריון טבעי.

תודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

ד``ר איתן פאר
    23/05/2011

כל אשר את מתארת שייך , נורמלי לחלוטין, לתקופה הפרימנופאוזלית, בה יש הבשלת זקיקים- אבל לא מספיק בכדי לגרום לביוץ- ולכן התפתחות ציסטות.
    הטיפול בפרוגסטרון שאת מקבלת הוא הטיפול הנכון, גם למניעת התפתחות הציסטות וגם למניעת גירוי יתר של רירית הרחם.
    אין כל קשר לסכרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו