מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובסטיןלילי27/05/2011
האים קיימת סכנה בשימוש ארוך באובסטין קרם אני חוששת מיפני מישחה זו כי היא הורמונלית יש לציין שאובסטין עזר לי מאוד במשך חודשיים והפסקתי ביוזמתי ביגלל שאני פוחדת להישתמש לאורך זמן ממושך למרות המלצתו של הרופא שלי שכן להמשיך אני הפסקתי ..אציין שהתחלתי מישחה טיבעית בשם גינומונל ג'ל שעשויה מחומצה הידרוגנית וויטמין אי קיבלתי המלצות חמות מהרוקח בבית מירקחת ומיכמה בנות שהישתמשו .זוהי מישחה די חדשה שחלק קטן מהגניקולוגים מכירים האים אתם יכולים לנדב לי מידע על מישחה זו?האים אתם מכירים?לבינתיים אני מנסה תמיד אפשר לחזור לאובסטין תודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובסטין - תגובה
ד``ר איתן פאר28/05/2011סוג האסטרוגן הקיים באובסטין לא נספג סיסטמית , ויעיל מאד לתופעות מהם את סובלת. צדק הרופא שהמליץ לך להמשיך.
לגבי גינומול- אני מכיר, אך זו תרופה חדשה בשוק ומנסים לשווק אותה קצת באגרסיביות לטעמי, דרך רוקחים , הודעות באינטרנט ועוד.
עדיין אין איתה נסיון רב לאורך שנים.
מתוך נסיוני הרב כרופא, אני מאד מסוייג מכל דבר שמשווקים אותו בתור הפתרון לכל הבעיות ללא כל ציון לגבי תופעות לואי אפשריות והשלכות לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאובסטין
לילי28/05/2011לרופא שלום מה הכוונה האובסטין אינו ניספג סיסטמית האים אינו ניספג לדם ואין מה לחשוש מימנו לתווח ארוך מיסרטן וכדומה?והאים כל החיים אצטרך פעמיים בשבוע להחדיר אותו?אני בת 40 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לאובסטין - תגובה
ד``ר איתן פאר28/05/2011אכן לא נספג לדם ופועל רק מקומית בנרתיק.
םעולתו חשובה ביותר לשימור תפקוד מיני, מניעת יובש נרתיקי ומניעת דלקות חוזרות בדרכי השתן.
אין מיגבלה לגבי משך זמן השימוש בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?