מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איחור במחזור של חודשעדי14/06/2011
שלום,
אני כמעט בת 45, עד כה היה לי מחזור די סדיר,ופתאום המחזור מאחר כבר חודש,תוצאות בדיקות ביתיות להריון היו שליליות,יש לציין כי המחזור האחרון לאחר מאמץ פיזי שעשיתי התארך מעבר לצפוי בסימנים שלקח יותר זמן עד שפסקו. שאלתי היא האם יש צורך במתן תרופה שתחזיר את המחזור חזרה או לחכות? האם לתרופות אלה יש יכולת לעורר מחזור חזק מדי?והאם יש להם תופעות לוואי? ומה הסיכון אם לא לוקחים את התרופה האם יכול להווצר בגילי מצב בלתי הפיך? אני מאוד לחוצה מזה.
האם ניתן בכלל להחזיר את המחזור בגיל 45? ושאלה אחרת מאוד חשובה -אני מאוד הייתי רוצה עדיין להרות,ילדתי בעבר הרחוק אך בגיל 40 חוויתי הפלה טיבעית מאוחרת בשבוע 11,של הריון לא תקין,ואחכ בגיל 42,שוב הפלה בשבוע 8 בהריון תקין עם עובר עם דופק,אבל היתה הפלה ולדעתי היה צורך במתן הורמונים לחיזוק ההריון ,כפי שפעם רופא מסוים אמר לי שצריך. מאז אני עדיין מקווה מאוד להצליח ללדת,אודה לכם אם תוכלו לאמר לי האם יש לי מבחינה רפואית סיכוי בגילי,ומה תוכלו להמליץ לי לעשות במידה וניתן עדיין להרות.
אודה מאוד לתשובתכם לשתי השאלות,
בתודה עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור של חודש - תגובה
ד``ר איתן פאר15/06/2011דבר דבר ולפי הסדר.
העלמות מחזור אחד אינה מבשרת עדין את גיל המעבר.
יש לבצע ברור הורמונלי ואולטרא-סונוגרפי בכדי להבין מה בדיוק מתרחש.
לגבי הריונות מעבר לגיל 44-
ככלל, יש יותר הפלות בהריונות מעבר לגיל 40, ומעבר לגיל 44 כבר לא מקובל לטפל בקטע של כניסה להריון היות והעלות מול תועלת ממש ממש נמוכה ( במילים אחרות- הסיכוי קלוש..).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?