איחור במחזור של חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור של חודש
    עדי
    14/06/2011

שלום,
    אני כמעט בת 45, עד כה היה לי מחזור די סדיר,ופתאום המחזור מאחר כבר חודש,תוצאות בדיקות ביתיות להריון היו שליליות,יש לציין כי המחזור האחרון לאחר מאמץ פיזי שעשיתי התארך מעבר לצפוי בסימנים שלקח יותר זמן עד שפסקו. שאלתי היא האם יש צורך במתן תרופה שתחזיר את המחזור חזרה או לחכות? האם לתרופות אלה יש יכולת לעורר מחזור חזק מדי?והאם יש להם תופעות לוואי? ומה הסיכון אם לא לוקחים את התרופה האם יכול להווצר בגילי מצב בלתי הפיך? אני מאוד לחוצה מזה.
    האם ניתן בכלל להחזיר את המחזור בגיל 45? ושאלה אחרת מאוד חשובה -אני מאוד הייתי רוצה עדיין להרות,ילדתי בעבר הרחוק אך בגיל 40 חוויתי הפלה טיבעית מאוחרת בשבוע 11,של הריון לא תקין,ואחכ בגיל 42,שוב הפלה בשבוע 8 בהריון תקין עם עובר עם דופק,אבל היתה הפלה ולדעתי היה צורך במתן הורמונים לחיזוק ההריון ,כפי שפעם רופא מסוים אמר לי שצריך. מאז אני עדיין מקווה מאוד להצליח ללדת,אודה לכם אם תוכלו לאמר לי האם יש לי מבחינה רפואית סיכוי בגילי,ומה תוכלו להמליץ לי לעשות במידה וניתן עדיין להרות.

אודה מאוד לתשובתכם לשתי השאלות,

בתודה עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור של חודש

הוספת תגובה

• איחור במחזור של חודש - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/06/2011

דבר דבר ולפי הסדר.
    העלמות מחזור אחד אינה מבשרת עדין את גיל המעבר.
    יש לבצע ברור הורמונלי ואולטרא-סונוגרפי בכדי להבין מה בדיוק מתרחש.
    לגבי הריונות מעבר לגיל 44-
    ככלל, יש יותר הפלות בהריונות מעבר לגיל 40, ומעבר לגיל 44 כבר לא מקובל לטפל בקטע של כניסה להריון היות והעלות מול תועלת ממש ממש נמוכה ( במילים אחרות- הסיכוי קלוש..).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו