תודה על תשובתך המפורטת ועוד שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על תשובתך המפורטת ועוד שאלה
    יהל
    20/06/2011

שוב תודה על ההסבר המפורט , זה מסביר הרבה את השינויים הפיזיולוגיים שאני עוברת.
    אם הבנתי נכון - כרגע נשארתי עם ייצור ההורמון הגברי - טוסטסטורון . אבל מאחר ואני משתמשת במדבקות עם אסטרוגן יכול להיות שההורמון הגברי "עולה ומתגבר" על האסטרוגן והמינון של המדבקות לא טוב בשבילי? בבקשה תוכל להתייחס לנושא הזה של המינון ? יש מצב שזה מאוד לא מותאם לי המדבקות ו/או המינון כך שאני רואה באיזשהו אופן כן מאפיינים "גבריים" משהו בפניי. (שלא לדבר על בטני...)
    סליחה אם אני מקשה עליך אבל חשוב לי להבין ואם כן לבקש מרופאת הנשים לשנות לי מינון או לשנות טיפול.
    תודה על הסבלנות
    ערב טוב
    יהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ההודעה קפצה מהכותרת למטה: כיצד גם

יהל
    20/06/2011

לי יש אותן תופעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המפורטת ועוד שאלה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    22/06/2011

בעיה! לא ניתן לחלוטין לנטרל את האפקט של ההורמונים הזכריים בהעדר פעילות הורמולית שחלתית, אלא רק למזער או לחילופין למתן את פעילותם. לא ניתן למצוא כיום מינונים אסטרוגנים מספיק גבוהים לכך, היות והנטייה היא לרדת למינונים מנימליסטים בכדי למנוע תופעות לואי ולאפשר שימוש בהורמונים לתקופות ארוכות.
    כמו כן, מטבוליזם ( מילה יפה ומרשימה שפירושה אופן הפירוק של ההורמונים בגוף) של אסטרוגנים משתנה מאשה לאשה ( תלוי בגנטיקה).
    ולכן לא נותר אלא לנסות. במידה ותחת המדבקות יש תופעות שאינן רצויות לך, פשוט לעבור לסוג ומינון אחרי ( בעצת רופאיך) ולקוות ליותר טוב. ולא - שוב להחליף, ולא להסס...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו