מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
את מקסימה באמת!!!
שיר27/12/2011קראתי הרבה תגובות שלך בפורום - ואת עונה בצורה יפה!!! כל הכבוד לך! אני נמצאת הרבה בפורומים ולא נתקלתי באישה כמוך.
ובקשר לתשובה: אחשוב על מאכלים שאני רוצה להכין ואשלח הודעה חדשה.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מקסימה באמת!!! - תגובה
שושי שטיינוביץ27/12/2011תודה רבה. איזו תגובה מחממת לב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוכל מוכן שהוקפא וקמחשיר23/11/2011
אוכל מוכן שהקפאתי - האם ניתן לעשות הפשרה מהירה דרך מים קרים? ואיך בכלל מפשירים? כמו כל אוכל קפוא?
קמח שניפיתי ושמתי במקרר....לכמה זמן טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוכל מוכן שהוקפא וקמח - תגובה
שושי שטיינוביץ23/11/2011נתחיל מהחלק הקל. קמח במקרר יכול להשאר המון זמן. אפילו חודשים.
אוכל מוכן שהקפאת. האם זה אוכל שאת/ה הכנת? האם קנוי מוכן? איך הוא מאוחסן? איזה סוג של אוכל? עם רוטב? בלי רוטב? באיזה סוג קופסה הוא מאוחסן? פרט קצת שאפשר יהיה לתת תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האוכל מוכן
שיר23/11/2011אני מתכוונת לאוכל מוכן שאני הכנתי
לדוגמא: מרקים, פשטידות, קציצות
וגם באיזה שלב של ההכנה אני אמורה להקפיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האוכל מוכן - תגובה
שושי שטיינוביץ23/11/2011לא כל אוכל אפשר להקפיא. על פי רוב קשה להקפיא אוכל עם ירקות מסויימים. אבל הדרך הטובה ביותר להפשיר היא להוציא מהמקפיא לילה לפני, לשים במקרר ולהניח לאוכל להפשיר בהדרגה. אפשר גם לשים על השיש ולהניח להפשיר בטמפרטורת החדר.
אפשר כמובן להפשיר במיקרוגל.
אפשר גם לשים בקערה מים חמים, ולשים בתוכה את האוכל הקפוא בתוך האריזה, כמובן. זה יעזור להפשיר מהר.
אפשר גם לשים את הכלי מעל מטלית שנטבלה במים רותחים.
אפשר להוציא את המנה ולשים בסיר או מחבת, לכסות ולחמם על אשר קטנה עד הפשרה. אם זה אוכל שאין בו רוטב, אז כדאי להוסיף מעטו מים כדי למנוע התייבשות או החרכות.
מקווה שעניתי, כי זה באמת שונה לכל סוג של אוכל, ולכל צורת אריזה וגם אם את ממהרת או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאיזה שלב של ההכנה אני מקפיאה?
שיר27/12/2011קציצות למשל? להכין עד הסוף? פשטידות? בשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובאיזה שלב של ההכנה אני מקפיאה? - תגובה
שושי שטיינוביץ27/12/2011שוב, תלוי באיזה תבשיל מדובר. קציצות אפשר להקפיא בכל שלב. בשר כנ"ל. לפעמים יותר כיף להקפיא שלב לפני הבישול הסופי, ואז את הבישול הסופי עושים לפני האוכל. כתבי לי איזה מאכל ספציפי את רוצה להקפיא ואשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)