לו רק ניתן- הייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לו רק ניתן- הייתי
    טליה
    03/12/2009

מפרסמת את תשובתך על פוסטרים ענקיים בחוצות העיר. זאת גם הדרך שבה אני נוטה ללכת, אלא שחסרה לי השכלה רבה בתחום. העיקרון של- הכי קרוב לטבעי, הכי פחות התערבות תעשייתית- את העיקרון הזה הצלחתי להבין בכוחות עצמי (כוחות דלים, כאמור). בעיקר מתאימה לי גישת הביניים שלך, שעושה איזו שהיא פשרה שפוייה עם קצב החיים התקין. תודה וארצה מאוד בעתיד להתייעץ איתך בנושאים נוספים בתחום, כי בכל יום נפתח חלון מידע חדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לו רק ניתן- הייתי

הוספת תגובה

• לטליה, משושי

שושי שטיינוביץ
    03/12/2009

המון תודה על התגובה שלך. אכן, לדעתי זו הדרך (ולו בגלל שרק כך אפשר להתמיד), והמטרה היא להעביר זאת לכולם. לאט לאט, אבל בטוח. שמחה שאת איתנו ומקווה שיצטרפו כמה שיותר.

מאחלת סופש נעים וכיפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד לטליה, משושי

שושי שטיינוביץ
    03/12/2009

טליה יקירתי,

אל תהססי לפנות בכל שאלה שיש לך. תמיד אשמח לענות. וגם אם אין לי תשובה, אפנה אותך למי שכן יש לו.

מחכה לשמוע מימך כאן,

שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו