מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קישוט לעוגת גבינהענת02/02/2011
אני מתכננת להכין לאמא שלי ליומולדת עוגת גבינה כי היא מאוד אוהבת.
הרעיון שלי הוא- אנחנו מגדלים אוסנה (או כמו שקוראים לזה בצורה שגויה בארץ- פטל שחור. באנגלית- blackberrry). אז נכון שזו לא העונה שלהם עכשיו, אבל אנחנו קוטפים, מחלקים, אוכלים ואת מה שנשאר- מקפיאים. חשבתי להשתמש בזה לקישוט צבעוני וטעים. יש לך רעיון?? חשוב לציין שלאחר ההקפאה אי אפשר לאכול את הפרי כמו שהוא כי בעת ההפשרה הוא מוציא את כל הנוזלים שלו החוצה והופך ללא טעים לכן הוא משמש לריבות או אפייה.
יש רעיון???
אני פתוחה גם לכל רעיון אחר- כל עוד זה לא ג'לי אינסטנט (לא אוהבת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קישוט לעוגת גבינה - תגובה
שושי שטיינוביץ06/02/2011קודם כל כיף לך שיש לך את הפרי הזה זמין ובכמויות גדולות.
מציעה לך לבשל את הפרי ולצמצם אותו עד לקבלת רוטב סמיך וטעים.
את יכולה להוסיף מעט דבר או סילאן, כף רום או רבע כוס יין אדום (לא חובה, אך זה מקפיץ את הטעם). לצמצם ממש עד שהרוטב נעשה סמיך וטעים.
את הרוטב אפשר לשפוך מעל העוגה ולקרר. אם את רוצה שהוא יהיה ממש קרוש, הוסיפי מעט ג'לטין. המיסי את הג'לטין לפי הוראות היצרן. את הג'לטין המומס מוסיפים אחרי שהרוטב מבושל ומוכן. מציעה להשתמש רק במחצית כמות הג'לטין (חצי "דף" או חצי שקית), כדי שלא תקבלי ג'לי, אלא לעזור בעיבוי הרוטב.
בנוסף - מתכון לקינוח מדהים. פשוט, קל ובריא מאד:
6 תפוחי עץ מסוג מוזהב
מיץ מלימון טרי שלם
כ-500 מ"ל פרי קפוא (הפטל שלך).
הכנה:
מקלפים, מגלענים וחותכים לחצאים את התפוחים. (נא לנקות יפה).
שמים בסיר שטוח את התפוחים, את מיץ הלימון, מפזרים מלמעלה את הפטל הקפוא, מכסים ומבשלים ה-20 דקות או עד שהתפוחים מתרככים. לא נוגעים.
לאחר שהתפוחים התרככו (אך לפני שהתפוררו), מסירים מהאש ומצננים במקרר.
מעדן חלומי.....להגיש עם פרוסת עוגת גבינה. יאמי יאמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)