מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייאודליה,ארה"ב27/12/2007
שוב אני עוד שאלה שמטרידה אותי למה אחרי ארוחה אני מרגישה צורך עז לאכול משהו מתוק?....
איזה מאכלים מתוקים אפשר לאכול שהם אינם עתירי קלוריות?....
שוב תודה,שירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו מתוק בסוף הארוחה...
ד''ר רני פולק31/12/2007שלום
תודה על השאלה המטרידה רבים
הצורך במהשו מתוק בסוף הארוחה הוא צורך ידוע ומוכר
האפשרויות הקולינריות לסיפוק רצון זה נחלקות לשניים:
1. פרי, או מאפה המבוסס על בצק מלא ופירות ללא תוספת סוכר
2. מוצר מתוק יותר הממותק מתחליפי סוכר למיניהן
הן המחקר והן הנסיון מראים כי טעם הינו חוש נרכש ודינמי. אם נרגיל את החך שלנו בצריכת מוצרים פחות מתוקים, אנו נהנה בסוף ארוחה הרבה יותר מקינוח שלא יהיה מתוק יותר מדי. אני מציע להוריד את המתיקות של המאכלים בהדרגה וכך לאחר תקופה נהנה אפילו מתפוח בסוף ארוחה
זה לא פתרון מיידי אבל לאלה שיש להם סבלנות זה הפתרון המומלץ על ידי
רני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)