מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיסון נגד שעלת בהריון- שבוע 30טליה21/05/2014
שלום ד"ר הלפרין,
אני בשבוע 30 להריון, צפוייה ללדת בתחילת אוגוסט.
האם אתה ממליץ להתחסן כעת נגד שעלת או להמתין עד שהתינוק בן חודשיים? מה תופעות הלוואי האפשריות?
האם המחלה שכיחה בחודשים אוגוסט-ספטמבר? (התינוק אמור להיוולד באוגוסט).
תודה מראש,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד שעלת בהריון- שבוע 30 - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014העונה היא ד"ר מאור - מנהלת הפורום.
כדאי ומומלץ להתחסן בהריון נגד שעלת. שעלת היא מחלה מאד קשה בתינוקות שרק נולדו ויש כעת בארץ תחלואה בשעלת. חיסון של האם גורם להעברת נוגדנים מהאם לתינוק ומגן על התינוק עד למועד שהוא/היא יכולים להתחסן, בגיל חודשיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV לפני ובתחילת היריוןחסויה21/05/2014
שלום,
אני בת 29, עם CMV.
אינני בהיריון כרגע, אך אני ובעלי מחכים להתחיל טיפולי פוריות, דבר שנדחה ונדחה ונדחה בגלל ה CMV.
בדצמבר 2013 - התגלה לראשונה Igg חיובי, Igm חיובי, ואוידיטי 0.1
במרץ 2014 - Igg חיובי, Igm חיובי, ואוידיטי 0.61
באפריל 2014 - Igg חיובי, Igm חיובי, ואוידיטי 0.65
במאי 2014 - Igg חיובי, Igm חיובי, ואוידיטי 0.74
אנחנו כבר מיואשים ורוצים להתחיל טיפולים, אך רופא שידברנו איתו ממליץ לחכות עוד חצי שנה! כלומר עד נובמבר לתחילת הטיפולים (שזהו סיוט בפני עצמו)! זה הפתיע אותנו כי רוב הרופאים ממליצים לחכות חצי שנה מרגע ההדבקה..
אשמח לקבל את חוות דעתך!
כמו כן, המלצה לרופאים שמתמחים ב CMV והיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תהיי נאיבית
ענת22/05/2014כל רופא שעוסק במחלות זיהומיות מכי את הנוסחה המאד פשוטה
של זהירות מוגברת בנוגע ל CMV
מה זה רופאים שמתמחים ?
מה יש למישהו מהם תרופה ?
הטיפול היחיד בעולם שמוריד CMV הוא תכשיר צמחי אקטימור
אני ממנדבת את המידע הזה כמי שחלתה ב CMV ובתוך שלושה ימים האקטימור לא הותיר זכר למחלה.
תחפשי בגוגל - אקטימור מחלת הנשיקה זה האתר של ההמצאה הגאונית הזו.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות , אחרי כמה זמןדואג19/05/2014
שלום לפני שלושה שבועות נדקרתי באצבע ממחט רפואית
אחרי כמה זמן אני יכול לעשות בדיקות כדי לשלול הדבקה
במחלות כגון
צהבת b
צהבת c
איידס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות , אחרי כמה זמן - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014לאחר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה.שמואל19/05/2014
מהי הסיבה שיש להשלים נטילת אנטיביוטיקה אף שבמציאות הסימפטומים של המחלה עברו מיד עם תחילת הטיפול?
אציין שאני שואל מכיון שמבחינה הלכתית תינוק שחלה, יש להמתין מלמול אותו, 7 ימים מיום סיום המחלה.
השאלה היא אם כן האם למנות את ה7 ימים מיום שעברו הסימפטומים, וזהו יום סיום המחלה, או למנות 7 ימים רק מיום סיום הטיפול הרפואי? בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה. - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014לא אוכל לתת יעוץ לגבי מועד המילה של תינוק דרך האינטרנט ללא בדיקה של התינוק.
באופן כללי הסיבה לטיפול ממושך היא שכאשר נעלמים הסימפטומים עדין יש חיידקים בכמות קטנה ולכן יש צורך לסיים את הטיפול בכדי להכחיד באופן מלא את כלל החיידקים הרלוונטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv וחזרה למסלול החיים..א17/05/2014
שלום!
לפני קצת יותר מ3 שנים חליתי בcmv הייתי עם חום בערך 37.8 למשך כמעט חודש ואחר כך הייתי חלשה ועייפה ובסוף חזרתי לשגרה אבל הרגשתי שהחולשה עוד ממשיכה ללוות אותי. בינתיים עברתי דירה ומקום עבודה. חליתי 3 פעמים במהלך 3 השנים האלו בסטרפטקוקוס שהפך להיות מורסה בגרון ונזקקתי לאשפוז. כעת רוצים לעשות לי ניתוח להוצאת השקדים. אני מספר ימים אחרי האשפוז, הרגשתי חולשה ועייפות, חשבתי שזה מהאנטיביוטיקה או בגלל שיש לי לחץ דם קצת נמוך ואז בבדיקות דם ראיתי את התשובות הללו: cmv igg חיובי
cmv igm חיובי
cmv avidity 0.42 (high
cmv igm (add VIDAS) חיובי
שאלותי הן:
1. האם יתכן שהתפרץ לי שוב הcmv או שאולי נדבקתי בבית החולים או מתישהו אחר שוב?
2. האם העייפות והחולשה שיש לי עכשיו קשורים לcmv? (אין לי חום כמו שהיה לי פעם)
3. האם אני יכולה להיות בחברת אנשים ונשים בהריון או שאני עדיין מדבקת?
4. אני עובדת עם ילדים ובמטבח ציבורי - האם אני מסכנת אנשים בהדבקה (הרבה מהאמהות של הילדים בהריון..) (כרגע אני בחופשת מחלה אבל אני רוצה לחזור בקרוב לשגרה ולא יודעת מה לעשות בעניין ההדבקה..)
5. האם אני חשופה עכשיו יותר להדבקות מאחרים? (לפעמים הילדים חולים ולמרות זאת מגיעים לגן..) מפחדת לחלות שוב בסטרפטקוקוס..
6. יש לי תור לזיהומולוגית אבל הוא נקבע לעוד חודש, מה אני עושה עד אז? איך אני יכולה לעזור לעצמי לחזור לתפקוד רגיל?
7. האם יש קשר בין סטרפטקוקוס ואבצסים ול cmv משום מה נדמה לי שזה תמיד איכשהו קורה בקרבה אחד לשני.
8. האם במצב כזה אני יכולה בכלל לחשוב על ניתוח להוצאת השקדים?
סליחה על כל מבול השאלות, אני מאד מבולבלת, מאד רוצה כבר לחזור לחיים שלי
ובעיקר חוששת להדביק נשים בהריון ולהידבק בעצמי..
תודה מראש והרבה בריאות לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין גם..
א17/05/20141. שיש לי התקפי שיעולים 20-30 שיעולים עד שזה נרגע וכמה שלא אנסה לשמור לא להדביק, כשיש לי התקף כזה אני לא יודעת מה לעשות..???
2. שיש לי מידי פעם סחרחורות ותחושה שמשהו בראיה שלי השתנה.
ושוב תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון ורבים לא יודעים עליו
ענת17/05/2014שלום לך
אל תצפה שרופא קונבציונלי ירפא אותך מ CMV
אני אחת שעברה סבל קשה ממנו והצליחה להבריא בדרך נס.
תחפש בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
תגיע לאתר של המטפל.
אקטימור זה תכשיר צמחי ברמה עולמית למחלת הנשיקה - CMV
תוך שלושה ימים לא ישאר זכר למחלה ולסימפטומים שלך.
יש באתר את ההמלצה שלי כמי שהשתמשה בתכשיר המציל חיים הזה.
בהצלחה ותשמור לך את זה במועדפים.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד ניתן ליצור איתך קשר?
א18/05/2014אשמח לדבר איתך ולהתייעץ, רוצה לעשות את הטיפול אבל אין לי את הסכום.. זה ממש ממש יקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טיפול מציל
ענת18/05/2014אני לא צד בעלויות אני רק מנדבת מידע
מתוך חובה מוסרית ליידע חולים בקיומו של טיפול מציל.
לא יכולה לעזור בפן של העלות זה כבר עם רמי.
בהצלחה ורפואה שלימה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובת הרופאה בפורום...
א25/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv וחזרה למסלול החיים.. - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014לא יכולה לענות על כלל השאלות ללא שיחה אישית ובדיקה.
באופן כללי נוגדנים ל-CMV נשארים חיוביים במשך זמן רב ולעיתים אף שנים ולכן סביר להניח כי הנוגדנים הם שייר של הזיהום מהעבר ולא זיהום חוזר ב-CMV.
לעיתים עייפות לאחר תחלואה ב-CMV נמשכת זמן רב אולם אינני חושבת כי זה המקרה כאן.
CMV נשאר בגוף שלנו לתמיד לאחר הדבקה בנגיף. גם אנשים בריאים לחלוטין מפרישים לעיתים את הנגיף. באופן כללי הסיכוי להדבקה לאחרים במצב זה הרבה יותר נמוך מאשר במחלה פעילה. אין סיבה כעת כי תמנעי מהפעולות הרגילות שאת עושה תמיד. חשוב גם לציין כי כ-80% מהאוכלוסיה חלו מתישהו במהלך חייהם ב-CMV כך שאת לא שונה ממרבית האנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהגלית16/05/2014
מה קורה באותו מצב של ישיבה בשירותים ללא נייר טואלט אם יש פיפי על האסלה או דם על האסלה וילדים קטנים יושבים עליה מבלי לנקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014הדבקה בדרך זו נדירה אם כי זה מגעיל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות מישיבה בשירותיםגלית16/05/2014
שלום רב, האם ילדים קטנים שלומדים בבהס יכולים להדבק בצהבת או במחלות אחרות כתוצאה מישיבה ישירה בשירותים ללא נייר טוואלט או במקומות ציבוריים אחרים כמו קניון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות מישיבה בשירותים - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014הדבקה בדרך זו נדירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלבתשיר13/05/2014
שלום ד"ר.
בעלי היה לפני יומיים בדרכו לעבודה בכפר שמריהו ובעת עצירה ברמזור ראה גור חתולים שנכנס לתוך גלגל של אחד המכוניות ורץ להוציא אותו משם לפני שהמכונית נסעה.
שאלתי היא: האם ניתן להידבק בכלבת במקרה של הרמת חתול רחוב?
חשו בלי לציין שהגור לא נשך או שרט אותו, גם לא ליקק אותו, לדבריו הגור היה נראה חיוני, בנוסף עוד הידיים של בעלי נשאר שם ללא חתכים או שריטות ישנות או חדשות.
בעלי לא מפחד מאפשרות הדבקה במקרים כאלה, הוא אפילו לא חושב על זה, אבל אני קצת חוששת.
לפני כחודשיים פניתי בעצמי ללשכת הבריאות לגבי מצב החתולים באיזור המרכז ונאמר לי שהמחלה הזו לא קיימת בחתולים באיזור זה
האם יש עדיין סיבה לחשוש?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלבת - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2014בכדי להידבק צריך להישרט או להינשך.
למיטב ידיעתי אין תחלואה בכלבת בחתולים באזור כפר שמריהו כעת.
לכן לא נראה לי כי יש מקום לחשש.
בכל מקרה הכתובות לשאלות בנושא כלבת היא לשכת הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות ראשונית של הרפס גניטלי בתחדנה11/05/2014
ערב טוב דר,
שבועיים וחצי לפני שגיליתי שאני בהריון היה לי פצע חשוד צורב ומדמם באיבר המין (הסימפטומים מתאימים בול להרפס גניטאלי)- בכל זאת קיימתי יחסי מין עם בעלי על מנת להרות ונכנסתי להריון (כלומר הפצע הופיע שבועיים וחצי לפני שהריתי)
לשננו יש הרפס השפתיים והרפס גניטלי אין לבעלי וגם לי לא היה. אין לי מושג מאיפה זה בא....(אנחנו כבר 10 שנים יחד ולא שכבתי עם אף אחד אחר).
הבעיה שקראתי עכשיו על הדבקת העובר וזה מפחיד אותי מאד כשנדבקים בהרפס פעם ראשונה בהריון.
מה עלי לעשות?איך אני נבדקת? הבנתי שזה גורם למומים בעובר.
אני כבר שבוע 18 ועד כה הבדיקות תקינות....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצות ראשונית של הרפס גניטלי בתח - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2014הרפס אינו גורם למומים בעובר. אם יש מחלה פעילה בזמן הלידה העובר עלול להדבק אולם יש טיפול שניתן לקחת שמונע הדבקה. לצורך המשך ברור הנושא והמלצות טיפוליות ממליצה לפנות לזיהומולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה
ענבר30/05/2014קצת לא היתה לי ברורה תשובתך. הרפס בהחלט (!!!) גורם למומים בעובר בשני מצבים:
1. הדבקה ראשונית בהרפס במהלך ההריון
2. לידה כאשר קיים הרפס פעיל באזור הגניטאליה
מניחה שתשובתך מתייחסת לכך שהנחת כי נגיף ההרפס הקיים באזור הישבן הינו HSV-1
ואכן הזהרת לגבי לידה כשהאזור אולי ונגוע בנגעים הרפטיים.
ובכלל כדאי שנשים בהריון תקראנה על מי כן מסכן עוברים ברחם: TORCH.
TO - TOXOPLASMA
R - RUBELLA
C -CMV
H -HERPES
ויש גם חמודים נוספים כמו ליסטריה...אולי כדאי להוסיף L ללפיד:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקסופלזמה וליסטריה באוכלדנה10/05/2014
היי אכלנו היום בחוץ והזמנתי כרובית ממולאת. וודאתי שהיא מבושלת וכו...אכלתי מהכרובית שתיתי מהמיץ של התבשיל וכשהגעתי לבשר קלטתי שהוא ממש אדום בפנים. לא אכלתי ממנו. מה הסיכון להדבק בליסטריה וטוקסופלמה מזה? החיידקים נודדים מהבשר לתבשיל או נמצאים רק בבשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקסופלזמה וליסטריה באוכל - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2014סיכוי להדבקה בליסטריה וטוקסופלסמה במקרה כזה מאד נמוך.
החיידקים והפרזיטים יכולים להגיע הן מבשר והן מהירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות זיהומיותנס09/05/2014
שלום ד"ר
אני אשה בת 46 בדרכ בריאה , אנסה לקצר את שאלתי רק חשוב לי להעביר לי את מה שעברתי,
לפני שבועיים אובחנתי ע"י מוקד מכבי בדלקת ריאות ( ללא תסמינים) זאת לאחר 3 ימים של חום גבוה, עשיתי צילום חזה ולטענת הרופאה יש לי דלקת ריאות אחרי 7 ימים של כמויות אנטיביוטיקה לדרכי הנשימה מצבי הוחמר, החום רק המשיך להעלות והפכתי ללא מתפקדת כאבי רגלים עיניים וריפיון בכל הגוף משפחתי החליטה לקחת אותי למיון ושם שללו בכל תוקף דלקת ריאות אלא מחלה זיהומית לאחר בדיקת דם ושתן פשוטה,( וזה כבר לאחר יותר משבוע עם חום גבוה שלא יורד עם משכחי כאבים- ולקחתי הרבה) בבית החולים אבחנו לי חוסר אשלגן, וכן זיהום קשה בגוף שלטענתם לאחר שאלות נעקצתי שבוע לפני בסטודיו שאני מתעמלת בו בעקיצות מאד לא יפות שכנראה העביר לי את וירוס קדחת הנילוס( זאת גיליתי רק לאחר סיכום האשפוז שלי ובקשה מרופא המשפחה לעבור בדיקה שכזו דרך הקופה כי בבית חולים אין להם אפשרות) לאחר מתן אנטיביוטיקה מתאימה ואשלגן דרך הוריד ירד לי החום ועברתי להמשך טיפול אנטיביוטיקה בבית ומעקב רופא המשפחה
מיותר לציין שאמנם אין לי חום אבל עדיין אני סובלת מכאבי בטן שלשולים וחוסר תיאבון( שלא מאופיין לי ) כאבי ראש חזקים שרק ע"י 40 טיפות אופטלגין אני מצליחה לעמוד על הרגליים למשך 24 שעות וחוזר חלילה
רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקות דם שלא נראות לי יפות וגם לא מוכנה לפרט לי יותר מדי
אני מוצאת את עצמי מנסה להבין מה יש לי וכמה זמן עוד ארגיש ככה
אני מביאה בפניך מס תשובות שכבר יצאו מבדיקות הדם ואודה על עזרתך לאן אני יכולה לפנות להמשך טיפול ומעקב
Hematocrit 34.6 Lymphocytes 48.6 RBC-Red Blood Cells 3.92
ESR 1 hour 90
EBV Ab EBNA IgG (POS)
EBV Past infection
Parvo virus B19 IgG חיובי
Parvo virus B19 IgM חיובי ( ורשום למעקב וטיפול)
ALKP-Alkaline Phosphatase 146
ALT (GPT)66
AST (GOT)63
חסרות לי מס בדיקות זיהומיות שעדיין לא קיבלתי עליהן תוצאות
אבל אני מוצאת את עצמי אובדת עצות , מצד אחד בבית חולים לא פרטו לי אבל הבנתי לפי שמנהל המחלקה טיפול שזה זיהום מיוחד ( אמר לי זן נדיר) רופאת המשפחה לא אמרה הרבה רק שלחה לבדיקות ואמרה לחזור אליה בסיום האנטיביוטיקה
אני מושבתת מעבודה כבר שבועיים מחכה לשיפור המיוחל ולא קורה,
אודה להכוונתך המיקצועית
בברכה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
ענת12/05/2014אם יש לך וירוס שגרם לבעיה שתארת אני ממליצה לך על טיפול שנקרא אקטימור
תחפשי בגוגל - אקטימור למחלת הנשיקה
ותגיעי לאתר של המטפל.
הטיפול הזה אקטימור הוא תרכיז צמחי אנטי וירלי ברמה עולמית שמחסל המון וירוסים
והסיכוי שרופא קונבציונלי ירפא אותך הוא שואף לאפס.
שיה לך רפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והמשך לשאלה
נס12/05/2014תודה על התגובה המהירה
האם את ממליצה גם אם בבדיקות הדם שיצאו היום למחלקת הנשיקה
רשום past infection?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסיוני
ענת12/05/2014אני סבלתי בצורה מאד קשה של מחלת הנשיקה שכללה המון תסמינים לא ברורים
ובכל תשובה שקבלתי מרופא משפחה לא הגעתי לשום פתרון.
מה שאני הצעתי לך זה את הטיפול באקטימור שנמשך רק 4 ימים
תלכי על זה ואחרי 4 ימים לא נראה לי שישאר זכר לבעיה שתארת.
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות זיהומיות - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2014הבדיקות מעידות על מחלה, ככל הנראה זיהומית אולם אינני יכולה באמצעות בדיקות אלו לתת אבחנה. לצורך כך יש להיפגש, לשוחח, להיבדק ואולי גם להשלים בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלית09/05/2014
שלום, האם יש סיכוי להדבק בצהבת או במחלות אחרות אם נבדקתי אצל הגנקולוג והנייר ששכבתי עליו נקרע לגמרי?6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר יסמין מאור16/05/2014לא ניתן להדבק בדרך זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולדיסטריום ואנטיביוטיקהדניאל07/05/2014
שלום,
בינואר האחרון התפתח לי זיהום חריף במעי של קולדיסטריום דיפיצילה לאחר שקיבלתי הרבה אנטיביוטיקה באשפוז. היום רופא שיניים רשם לי אנטיביוטיקה- פלאג׳יל ומוקסיפן בגלל זיהום בשן בינה. האם זה בסדר לקחת את האנטיביוטיקה? אני מאוד חוששת מחזרה של החיידק. בפעם הקודמת הפגיעה במעי כבר היתה קשה עד שזיהו את החיידק
תודה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולדיסטריום ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר יסמין מאור25/05/2014זה בסדר לקחת את האנטיביוטיקה. קיים סיכוי מסויים שהזיהום בקלוסטרידיום יחזור, אם כי כאשר לוקחים אנטיביוטיקה לעיתים משלשלים עקב תופעות לואי לתרופה. במידה ותתחיל/י לשלשל יש להשלים בדיקה לקלוסטרידיום ולהתייעץ עם רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליסטריה בהריוןטליה07/05/2014
שלום רב,
אני בחודש שישי להריוני. עד לאחרונה לא ידעתי שאסור לאכול חומוס ופסטרמה בהריון מחשש לליסטריה. (את שאר האיסורים אני מכירה ונמנעתי).
האם יכול להיות שבמהלך ההריון נדבקתי במחלה ואני לא יודעת מזה? אני בחרדות קשות מחשש שפגעתי בעובר שלי.
איך אוכל לוודא שלא נדבקתי? לא היה חום לאורך ההריון, לא היו הקאות, לא היו הופעות חוזרות של שלשול.
אודה לך אם תוכל לכתוב קצת על איך נראית ליסטריה שפוגעת בעובר, האם זו מחלה קשה ובטוח יודעים כשנדבקים בה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליסטריה בהריון - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/05/2014ברוב המקרים של הדבקה בליסטריה האם סובלת משלשולים או מחום ללא הסבר.
המשמעות לעובר קשה בדרך כלל רק לקראת סוף ההריון.
ברוב המקרים גם כשאוכלים את המאכלים שמומלץ שלא לאכול לא נדבקים.
אם את מרגישה טוב סביר להניח שלא נדבקת ועכשיו תוכלי להקפיד יותר עד לסוף ההריון.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחט רפואיתרונן01/05/2014
האם יש פרק זמן מסויים שבו הדם מתייבש והמחט נהפכת להיות לא מדבקת ? הכוונה לוירוסים hiv h וצהבת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט רפואית - תגובה
ד``ר יסמין מאור07/05/2014נגיף ה-HIV לא שורד הרבה זמן על מחט מזוהמת. בדרך כלל רק מספר שעות. לעומת זאת נגיף ההפטיטיס B יכול לשרוד על גבי המחט במשך מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)