מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח לאסיק+CVמישל טרובמן04/03/2011
אני חודש ושבוע אחרי הניתוח,ורציתי לדעת כמה זמן אחרי הניתוח הראיה עדיין יכולה להשתפר ומתי אני כבר צריכה לעבד תקווה לתוצאות מעולות??
ועוד דבר
זה נורמאלי שעדיין יש לי צריבה יחסית חזקה בעיניים?לפעמים זה יכול להימשך גם יום שלם ויש הרגשה של גוף זר בעין,והטיפות של הדמעות לא עוזרות בכלל להעביר את ההרגשה.
מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם כי הדבר מלחיץ אותי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח לאסיק+CV - תגובה
פרופ' ישראל קרמר07/03/2011שלום רב,
לעיתים לאחר ניתוח מסוג אינטראלאסיק או לאסיק קיים יובש עקשני לטיפול שהוא מטריד מאוד, גורם לצריבה בעיניים וגם מוריד את כושר הראייה.
הנני ממליץ על טיפול בטיפות הילוקומוד מס' פעמים ביום או וויסקוטירס ג'ל וכן לקחת כדור אומגה 2-3 פעמים ביום כטיפול ביובש.
אם טיפול זה לא עוזר ניתן להכניס פלגים לדרכי הדמעות על מנת לשמר את הדמעות הנותרות לאחר הניתוח
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- אינטראלאסיק וPRKשלום03/03/2011
שלום רב,
לפני ימים מספר עברתי אצלכם בדיקת התאמה לניתוח לייזר.
מתחילת הבדיקה ועד סופה,הבהרתי כי אני עושה את ניתוח הלייזר על מנת להעלות את הפרופיל הרפואי ולהתמיין ליחדות העילית בצה"ל ( שייטת 13, מטכ"ל (ונספחיה) וקורס החובלים).
לקראת סוף הבדיקה,נועדתי עם מנהל הרשת,הד"ר שמואל לוינגר,אשר מוכר כמומחה לניתוחי עיניים וקרניות.
גם לאדון לוינגר הסברתי עמדתי ורצוני,אך הוא טען שמספריי ומצב עיניי לא יוכלו "להיעלם" גם לאחר PRK ו- LASEK, - ז"א הצילינדר והמספר ישארו בחלקם לאחר לאסק\פרק.
לכן,הוא הציע שיטת לייזר מיוחדת הנקראת INTRALASIK , והוא טען כי לא תהיה בעייה עם הצבא לאחר מכן וכו וכו.
* אין בכוונתי או במקצועי לערער על החלטתו,אני מודע ומעריך את תפקידו,ולא סתם פניתי אליו ואל מרפאתו למען הניתוח.
אבל,לאור שיחות והתעמקות בנושא-עלה כי הניתוח לא מתאים ללפני צבא וסיירות וכי הדבר לא יהיה קביל בצה"ל.
אשמח להסבר והכוונה.
שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטראלאסיק וPRK - תגובה
ד``ר עמי הירש07/03/2011שלום רב,
אכן מבחינת סוג השירות אותו הינך מתכוון לבצע, הניתוחים המומלצים הינם ליטוש שטח הפנים החיצוני של הקרנית (PRK, לאסק).
כמובן יש לדעת את נתוניך, שכן גם לניתוחי הליטוש החיצוניים ישנן מגבלות.
עפ"י הנתונים אוכל לענות לך יותר בפירוט לגבי סוג הטיפול.
בברכה,
ד"ר עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך ונתונים
שלום07/03/2011נתוניי:
לפני צבא,רוצה לפתוח את המיונים לסיירות שנמנעו עקב פרופיל .
מתכוון להעלות את הפרופיל ע"י הניתוח.
העין:
עובי הקרניות נאמר שהוא 570 .
המספרים הן בין מינוס 5 למינוס 7 ,הם זהים בשתי העיניים( אך לא שאלתי מהם,הם אמורים להיות בטווח הזה)
הצילינדר הוא:
מינוס 3 בשמאל
מינוס 2 ורבע בימין.
ד"ר לוינגר טוען שאם אעשה לאסק-פי אר קיי תתבצע ( סביר מאד) נסיגה ושהצילינדר לא יעלם ,מה שלא יקרה באינטראלסיק.
בנוסף הוא טוען כי לצבא לא תהיה בעייה עם סוג הניתוח של האינטרלאסיק לכן אני פונהנ לשמוע עוד חוות דעת על אף כי אני בוטח בשמואל ויודע כי הוא מומחה בתחומו,אך,ישנן הודעות ומודעות כי האינטראלסיק כרוך בחיתוך קרנית מה שאם תתבצע פגיעה בעין ייתכן והחתך יפתח( מה שיכול לקרות בצבא).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההמשך ונתונים - תגובה
ד``ר עמי הירש09/03/2011שלום רב,
על מנת להגיד לאיזה סוג ניתוח תתאים יותר , יש לראות את צילומי הטופוגרפיה של הקרניות שלך.
בברכה ,
דר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלות לפני הניתוחגילת02/03/2011
שלום רב,
שבוע הבא אני עוברת ניתוח Intralasik ורציתי לשאול:
1. בעין שמאל הניתוח יהיה מספר אחד פחות על מנת לאזן רחוק קרוב.
האם הורדת המספר לא תגרום לכך שאצטרך עדשת בי-פוקל בעין אחת - כשאצטרך להרכיב משקפי קריאה מתי שהוא כתהליך טבעי של הזדקנות?
2. איך החלק השקוף שחותכים מעל הקרנית מתאחה לעין וכמה זמן זה לוקח?
תודה, גילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לפני הניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר06/03/2011שלום רב,
1. לא, את תצטרכי יום אחד משקפיים לקרוב עם מספר אחד פחות בעין אחת.
2. הוא מתאחה בהדרגה עם תהליכי ריפוי טבעיים אך אסור לגעת בעיניים בימים הראשונים ויש להגיע עם מלווה לניתוח אשר הוא יתודרך איך לשים את הטיפות בלי לגעת בעיניים.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- בבדיקהורד01/03/2011
בבדיקה באחד מבתי החולים המתמחים בניתוח לייזר להסרת משקפיים, נמצאתי לא מתאימה.
האם יש אופציה שבמקום אחר אהיה מתאימה ואוכל לעבור את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבדיקה - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011כן - לא תמיד. תלוי לאיזה ניתוח ומה הממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- צריבהגבריאל28/02/2011
הי דוקטור
עברתי לפני כחודש ושבוע ניתוח לאסק אני נוטל את הדמעות המלאכותיות ושאני מטפטף לעין אני מרגיש צריבה קלה למשך כמה דקות ואז זה עובר רצתי לדעת כתוצאה ממה זה למה זה ככה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה - תגובה
פרופ' ישראל קרמר01/03/2011שלום רב,
ניתן להחליף את הדמעות המלאכותיות לסוג אחר שאותו לא קיבלת, והוא נקרא הילוקומוד או וויסקוטירס ג'ל או טיפות מסוג סיסטיין. כנראה שהצריבה נובעת מרגישות לחומר המרכיב של סוג הדמעות המלאכותיות שהינך משתמש בהן.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתגובה נוספת
גבריאל02/03/2011היי דוקטור
התשמשתי אחרי הניתוח בדמעות מלאכותיות וזה לא צרב לי בעבר למה כיום שאני מתשמש זה צורב לי בעין?זה אמור להיות ככה או קורה לי משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- חששותאסתי27/02/2011
שלום רב
אני מעוניינת מאוד לבצע הסרת משקפיים ונרשמתי לבדיקת התאמה במכון עיניים- אך אני חוששת מאוד ושומעת מרוב הסביבה שעם עיניים לא מתעסקים האם בדיקת ההתאמה בטוחה במאת האחוזים? מה הסיכונים?
תודה מראש
דעי אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות - תגובה
בדיקת ההתאמה היא בדיקה מאד יסודית, מקיפה ומדויקת, שבה בודקים את מבנה הקרנית, עובי הקרנית, שטח פני הקרנית ואת כל החלקים הפנימיים של העין. על סמך כל הנתונים אני קובע את ההתאמה שלך לסוג הניתוח; האם מתאים לניתוח השיוף וליטוש עם החלמה איטית, או לניתוח עם חיתוך קליפה שהחלמתו מאד מהירה.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזר לעין אצלהליז27/02/2011
אני מעויינת לעבור ניתוח לייזר, ואני רוצה לדעת אם הניתוח הזה מתאים גם לעין אצלה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר לעין אצלה - תגובה
כן בהחלט מתאים אך זה תלוי מה פוטנציאל הראיה של העין העצלה, ואת זה ניתן לבדוק ע"י בדיקת האופטומטריסט במכון שלנו בעת בדיקת ההתאמה.
ניתן גם לשקול טיפול בנוירוויז'ן לאחר ניתוח הלייזר בעין העצלנית.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח לייזרמירב27/02/2011
שלום, אני מתלבטת האם לבצע ניתוח וברצוני לדעת:
א. מה עדיף עבור העיניים - הרכבת עדשות מגע חד פעמיות יומיות או ניתוח.
ב. כאשר אני מסירה את המשקפיים אני רואה טוב יותר למרחק קרוב. האם המשמעות של ניתוח היא שהראיה שלי תהיה כזו שזהה לזו שיש לי כשאני מרכיבה את המשקפיים כל הזמן ללא הסרה.
ג. האם לאחר ניתוח לייזר ניתן לבצע ניתוח להשתלת עדשה?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011שלום מירב
כנראה לניתוח יש פחות סיכונים מאשר שימוש ממושך בעדשות מגע
לפי תיאורך - את זקוקה למספרים שונים לרחוק וקרוב. לכן, אם יתוקן המספר בשתי עינייך לרחוק - תתקשי לקרוא (כמו היום עם עדשות מגע או משקפי מרחק) ותזדקקי למשקפי קריאה. במקרה כזה לרוב מוצע ניתוח מונוויז'ן- עין אחת לכל מרחק. לאחר תקופת הסתגלות זה יעיל ונוח.
לאחר ניתוח לייזר ניתן לעבור ניתוח קטרקט (החלפת עדשה), כאשר יש צורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- צבע לשיערariella26/02/2011
שלום,
לפני כשבוע וחצי עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת lasek.
א. האם כמו איפור, ניתן להתחיל לצבוע את השיער לאחר שבועיים?
ב. נאמר לי שאוכל לנהוג לאחר 10 ימים. אני עדיין חשה שאיני מסוגלת לכך. האם זה בסדר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע לשיער - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011א. כן, בזהירות
ב. נהגי רק כשתהיי בטוחה. זה יגיע בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תביעות נגד רופאים.נטלי25/02/2011
האם זהו דבר נדיר? אני הייתי סגורה על המכון בו ארצה לעבור את הניתוח ועל הרופא המנתח, ראיתי עליו ביקורות חמות באינטרנט. לאחר חקירה מעמיקה יותר ראיתי כי תלויות ועומדות נגדו גם תביעות משפטיות בגין "רשלנות רפואית". עד כמה הדבר אמור להרתיע? אני מבינה שיש ניתוחים במקרים קשים, למשל מינוסים גדולים, לכן סיכויי ההצלחה פחותים ואנשים מתאכזבים ואוהבים לתבוע (אחרי הכל אנחנו במדינת ישראל). שאלתי היא, בתור רופאים מומחים, האם תביעות משפטיות נגד רופאים בתחום הזה הינו דבר נפוץ? שאלה נוספת, מעבר לחפירה מעמיקה באינטרנט, האם יש דרך לברר על רופאים ואיכות עבודתם? בדרך כלל באינטרנט יותר נפוץ למצוא תלונות, בעיות וסיבוכים מאשר מכתבי תודה והערכה. אשמח לשמוע את תגובתכם, תודה רבה ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תביעות נגד רופאים. - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011שלום נטלי
כמו הרבה תחומים בחיינו - יש יותר תביעות משפטיות. יכול לקרוא לכל אחד, לדעתי.
אני חושב שההתרשמות הטובה ביותר היא על ידי המלצה של מישהו ממכרייך שעבר ניתוח או טיפול.... אין טוב מבעל נסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבאותו המצב
הילי27/03/2011על איזה רופא את מדברת?
אני הולכת כביכול לרופא הכי טוב.
משלמת המון כסף וכשאני מדפדפת באינטרנט אני מוצאת כנגדו תביעות רשלנות.
אני לא יודעת מה לעשות עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- נקודות שחורות בראייה וניתוחנטלי24/02/2011
ברצוני לערוך ניתוח לייזר להסרת משקפיים. נמצאתי מתאימה בבדיקת התאמה אך לא ציינתי שאני רואה בראייתי מעין "נקודות שחורות" ש"זזות" איתי עם כיוון הראייה. אני נקודה כזו אחת לכל עין ולא שמתי לב לשינוי ניכר בגודל הנקודה בכל עין במהלך השנים.
לא ציינתי זאת בבדיקת ההתאמה מאחר ולא עלה בדעתי שזה אולי עלול להיות חשוב. האם זה משפיע על החלטת הניתוח? האם תוכל להסביר לי מעט מהן הנקודות האלה, אני חיה איתן בשלום כבר 22 שנים ולא ייחסתי להן כל חשיבות מאחר וגם לאימי יש נקודות כאלה ולא נראה שיש לה סיבוכים כלשהם. פשוט הנחתי שזה תורשתי ולא חקרתי זאת אף פעם. אשמח לתגובה ולמעט מידע, תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות שחורות בראייה וניתוח - תגובה
ד``ר עמי הירש24/02/2011שלום רב,
נקודות שחורות הן תופעה אופיינית לאנשים עם קוצר ראייה גבוה.
אלו הם שינויים המופיעים בחלל הזגוגית ובמידה והרשתיות תקינות, אין בתופעה זו להשפיע על החלטת סוג הניתוח.
בברכה,
ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח בהריוןטל24/02/2011
שלום,
אני בת 27 ורוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים.
יש לי כמה שאלות-
1. האם ניתן לעשות את הניתוח בהריון?
ואחרי הניתוח האם יש חשש שהריון יגרום לנסיגה ?
2. מה אני צריכה לבדוק לפני שאני בוחרת היכן לעשות את הניתוח?
תודה,
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
טל24/02/2011שכחתי לציין- אני עובדת מול מחשב 8-9 שעות ביום.
האם זה משפיע על סוג הניתוח המומלץ ? או שאין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח בהריון - תגובה
1. במהלך הריון לא מנתחים.
לעתים נדירות במידה וההריון אינו סדיר, כגון, בצקת,סכרת, יתכן עליה או שיוני באופטיקה,במספר.
2. ככלל מומלץ לברר על המרכז הרפואי, על הרופאים ועל הציוד הנמצא באותו מרכז.
בברכה,
ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעבודה מול מחשב
טל27/02/2011תודה רבה על התשובה.
לא ענית לי על העבודה מול המחשב. האם יש איזשהוא קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שבוע לאחר לאסקמלי24/02/2011
שלום וברכה,
אני שבוע לאחר ניתוח לאסק, ידוע לי שלוקח זמן עד שרואים ברור, אך הראייה שלי מאוד מטושטשת ורציתי לדעת מדוע זה כך ובמשך כמה זמן עליי להאזר בסבלנות? האם ניתן לעשות/ לא לעשות דברים מסויימים בכדי להאיץ את ההחלמה? למשל, האם אימוץ העניים מול מחשב/ טלויזיה מזיק?
רוב תודות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע לאחר לאסק - תגובה
שימוש בעיניים אינו מזיק. תהליך הריפוי הראשוני בניתוחי לאסק נמשך כחודש, תוצאה סופית בערך אחרי 3 חודשים.
בברכה,
ד"ר הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- פלוסניקירון23/02/2011
שלום
אני עתיד לעבור ניתוח לייזר בקרוב,אני גם סטודנט חשוב לציין
יש לי מספר 3.75 + ב-2 העיניים ונמצאתי מתאים לעבור את הניתוח.
רציתי לדעת:
1.מה מספר הימים שייקח לי להתאושש מהניתוח?
2.האם יהיה אפשרי להתחיל ללמוד אפילו יום לאחר הניתוח?אני סטודנט ומפחד שלעשות את הניתוח תוך כדי הלימודים יפגע לי ביכולת הלמידה,האם תוכלו לאשר או להכחיש טענה זו?
3.האם בשבועות שלאחר מכן אני אסבול ממגרנות?אישונים מורחבים?הבעות פנים משונות?
תודה,זה ממש חשוב לי לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלוסניק - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011שלום לפלוסניק
לא הייתי בונה על לימודים וקריאה יום לאחר הניתוח
תכנן על מספר ימי חופשה וחזרה הדרגתית - על כל מקרה
לא צפויים מגרנות אישונים מורחבים הבעות פנים משונות וכ'ו לאחר הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- האם אפשר להפנות את תשומת לב הקוראיםמישל23/02/2011
האם ניתן להפנות את תשומת לב הקוראים בפורום לכך שיש אדם שמארגן מחיר מאוד מיוחד לניתוח הסרת משקפיים במסגרת קבוצתית המחיר זול במאוד מאוד משמעותי מכל המתחרים בארץ? ו/או להפנות אותם לאי-מייל שלי לקבלת הייעוץ בעניין זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להפנות את תשומת לב הקוראים - תגובה
ד''ר נדב בלפר01/03/2011תשומת הלב הופנתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמחיר קבוצתי לניתוח לייזר בעיניים
שני11/02/2015אשמח לשמוע על קבוצות/ מחיר טוב...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)