מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת לחוצה לפני הניתוחאדוה17/12/2010
שלום, השבוע יהיה לי ניתוח אינטלאסיק ואני די חוששת משני דברים.
אחד שאני ממש ילחם אינסטנקטיבית כדי לסגור את העין, ושניים שאני אסיט מבט מהלייזר עצמו גם בגלל אינסטינק
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת לחוצה לפני הניתוח - תגובה
ד``ר עמי הירש20/12/2010אל חשש בניתוח אינטרא לאסיק קיימת תא אחיזה המונעת תזוזה של העין .
בהצלחה ,
דר' עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- CV ומשמעותורונית17/12/2010
שלום במכון עינים קיבלתי הצעה ללאסק ו CV באסותא משתמשים ב customize
מה ההבדלים והמשמעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CV ומשמעותו - תגובה
ד``ר עמי הירש20/12/2010השיטות זהות לחלוטין .
בהצלחה,
דר' הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- 5 חודשים לאחר ניתו PRKכהן17/12/2010
אני רואה הילות מתאורה ( קרניים אור היוצאים מתאורה )
זה כבר 5 חודשים מאז שעשיתית את הניתוח
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 חודשים לאחר ניתו PRK - תגובה
ד``ר עמי הירש20/12/2010ראיית הילות הינן תופעה שכיחה לכל תופעות הניתוחי לייזר ואמורות לחלוף במהלך הזמן , יש לודא עם הרופא המנתח כי הקרניות אינן יבשות .
בברכה ,
דר' עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שימוש בטיפותגיא16/12/2010
שלום,
לאחר בדיקת ההתאמה שביצעתי, קיבלתי מס' דפים המסבירים מעט על הניתוח והטיפול בו.
באחד מהדפים נאמר ששימוש ארוך בטיפות לאחר הניתוח עלול לגרום גלאוקומה/קטרקט.
רציתי לדעת מה הסיכויים לדבר כזה לקרות? (אם אפשר מלבד "נדיר בהחלט").
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בטיפות - תגובה
פרופ' ישראל קרמר21/12/2010שלום רב,
אחוז קטן מהאוכלוסיה הכללית מגיב לטיפול ממושך בטיפות סטרואידים (מעל חודש) בעליית לחץ תוך עיני ולכן אנו משתדלים לא להאריך טיפול בסטרואידים מעבר לחודש ואם נדרש טיפול ארוך יותר מחודש עוקבים אחרי לחץ תוך עיני ע"י מדידתו.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהגיא שלום
ריקי מ-care22/12/2010אכן שימוש ארוך (מספר חודשים) בטיפות סטרואידים עלול לגרום לקטרקט או גלאוקומה.
השימוש לאחר טיפול לייזר להסרת משקפיים אינו ארוך (5 שבועות לכל היותר) ולכן אינו מסוכן.
בנוסף, במהלך תקופת נטילת הסטרואידים המטופל נמצא במעקב רפואי ולכן אין חשש מנטילתם.
ד"ר יובל דומניץ
מנהל רפואי רשת מרפאות CARE להסרת משקפיים בלייזר
הכותב הינו נציג חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מה מותר וסור לאחר ניתוח לאסיקאופק16/12/2010
שלום רב
היום בבוקר עברתי ניתוח בשיטת לאסיק - ואני כבר מרגיש\רואה שיפור ניכר.
אני צורך קנביס רפואי באישור הרופא שלי, והרי ידוע שהעישון גורם לעיניים אדומות ויבשות, השאלה שלי היא: האם אני יכול להמשיך לצרוך קנאביס או להמתין זמן מסויים?
וכלל ממה עדיף לי להימנע לאחר הניתוח?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מותר וסור לאחר ניתוח לאסיק - תגובה
פרופ' ישראל קרמר21/12/2010שלום רב
ממולץ להפסיק את הקנביס הרפואי למשך של כשבוע ימים לאחר הניתוח. אחרי הניתוח הנ"ל מומלץ להמנע ממגע בעיניים.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- תיקון יתריואב15/12/2010
שלום עברתי ניתוח לייזר לאחר בדיקה הביקורת שנערכה חודשיים מביצוע הניתוח נמסר לי שיש לי תיקון יתר ! (פלוסים) ,
ארצה לדעת מה ההשלכות של זה, והאם זה כרוך בסיכון כל שהוא לראיה בעתיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון יתר - תגובה
ד''ר נדב בלפר15/12/2010הכוונה שהתוצאה הסופית אינה אפס אלא פלוס (הורידו מינוס גדול יותר)
לרוב - זה מסתדר עם הזמן (אני לא יודע מה מידת הפלוס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהפלוס 1.25 - 1 זה תקין?
בגי15/12/2010מה ההשלכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהפלוס 1.25 - 1 זה תקין? - תגובה
ד''ר נדב בלפר15/12/2010הכל תלוי, יש סיכוי שאתה רואה תקין
זה יכול להפריע לראיה לקרוב
אולי גם לרחוק
זה שונה בין האנשים
לרוב - הפלוס הולך ודועך עם הזמן
סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- התאמה לניתוחירדן14/12/2010
שלום אני בן 18 ויש לי אותו מספר כבר כמה שנים, למרות שביום יום אני בלי משקפיים, רק בבית. אבל יש לי צילינדר ושמעתי שאין אפשרות לעבור ניתוח אם יש צילינדר זה נכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירדן שלום
ריקי מ-care21/12/2010יש המון שמועות לא נכונות בנוגע לתחום הניתוחים להסרת משקפיים בלייזר וזוהי אחת מהם.
צילינדר לבדו אינו פוסל לניתוח.
ברוב המכשירים שקיימים כיום בארץ ובעולם אפשר לתקן צילנדרים.
זה נכון שבהשוואה למספרים יש להם גבול עליון נמוך יותר (לדוגמא במכשיר שלנו אפשר לתקן צילנדרים עד 4.50 - 5.00 - )
אבל רוב הצילנדרים השכיחים באוכלוסיה נמוכים מערכים אלו שציינתי
אני כמובן ממליץ לך להיבדק באחד המוכנים ולקבל תשובות מלאות ומדוייקות יותר.
צח סלע
אופטומטריסט ראשי רשת המכונים care vision לתיקוני ראיה בלייזר
הכותב הינו נציג חברת care ואין לראות בהודעה זו כהמלצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתאמה לניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר21/12/2010שלום רב,
בהחלט ניתן לתקן צילנדר ע"י לייזר וזאת ניתן לעשות בדיוק רב בשיטת ה cv או wf, אשר הן שיטות המבוססות על נתונים של מערכת רובוטית מאבחנת הנקראת custonvue במכון שלנו, שהיא בעלת יכולת עקיבה אחרי תנועות העיניים הסיבוביות ולכן נותנת תוצאה מדוייקת יותר ממערכות אחרות במקרים של צילינדר.
בברכה
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר ניתוחנעמי13/12/2010
שלום,
הייתי בבדיקת התאמה לפני כשבוע ונמצא שאני מתאימה לניתוח PRK.
שאלתי אם תהיה בעיה לנסוע כחודש אחרי הניתוח לחו"ל ואמרו שזו לא צריכה להיות בעיה.
עם זאת עכשיו התברר לי שחברות הביטוח לא מוכנות לכסות בביטוח נסיעות לחו"ל שום דבר שקשור לעיניים בחצי שנה לאחר הניתוח.
האם יש חברת ביטוח שידוע שכן מוכנה לבטח את העיניים תקופה קצרה לאחר הניתוח?
או האם בכלל לא שווה להסתכן ועדיף לדחות את הניתוח לאחר החזרה מהטיול (זה טיול של חודשיים וחצי שחלקו יהיה בשטח לכן לא בהכרח תהיה היגיינה הכי טובה לעיניים)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח נסיעות לחו"ל לאחר ניתוח - תגובה
פרופ' ישראל קרמר14/12/2010שלום רב,
אין בעייה עם נסיעה לחו"ל חודש לאחר ניתוח מסוג prk. אינני מתמצא בכל הקשור לבטוח נסיעות לחו"ל ולא נתקלתי בבעייה זו עד היום הזה.
אינני מבין מדוע חברת הבטוח קשורה לכל העניין.
חברת הבטוח גם לא כיסתה את הנתוח prk מבחינה ביטוחית ולכן גם לא תהיה קשורה לו בהמשך.
בברכה
פרופ' קרמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההכוונה היא
נעמי15/12/2010הכוונה היא במקרה ונכנס משהו לעין או מקבלים דלקת או כל דבר שיידרוש טיפול בזמן שנמצאים בחו"ל, הביטוח לא יכסה את המקרים האלה..
לי זה נראה די סביר שמשהו כזה יקרה בזמן שנמצאים בחו"ל לתקופה יחסית ארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שבועיים אחרי לאסק + CVמירה12/12/2010
שלום רב,
עברתי לפני שבועיים לאסק +CV (מצב התחלתי: מינוס 2.5 וצילינדר בכל עין).חייב לציין כי החלמה הייתה מהירה וחלקה , ללא יובש , הילות וסינוורים. עם זאת ,לפני כ 4 ימים עין שמאל התחילה לראות עם צלליות שמופיעות מלמטה למיליםהכתובות.
קצת מלחיץ . האם מדובר בתופעה ידועה שחולפת עם הזמן או מדובר בתיקון לא מוצלח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי לאסק + CV - תגובה
פרופ' ישראל קרמר14/12/2010שלום רב,
כנראה שמדובר בתהליכי ריפוי איטיים המופיעים בקרנית באזורי ליטוש הלייזר, אשר לעיתים גורמים לעיוות בראייה כתוצאה מאי סדירות באיזור שטח פני הקרנית בשכבת האפיתל המתחדשת.
בברכה,
פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה לגבי חזרה במספריונתן09/12/2010
שלום,
לפני כשבוע עברתי ניתוח לאזיק להסרת משקפיים בהדסה.שבוע אחרי אני רואה מצוין.
החשש שלי הוא שהמספר יחזור בגלל גילי הצעיר,20.
האם בדיקת ההתאמה שעשיתי לפני הניתוח כללה את הגורם הזה? זה נלקח בחשבון ?
כששאלתי את הרופא לפני הניתוח הוא אמר לי שהסיכוי שזה יקרה הוא 5 אחוז כמו כולם.
אשמח לתשובה,
בתודה מראש יונתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי חזרה במספר - תגובה
פרופ' ישראל קרמר12/12/2010שלום רב,
לצערי לא ניתן לנבא כלל האם דרגת קוצר הקאייה שלך תעלה עם השנים, מה שאני ממליץ לבצע בצעירים הוא תיקון יתר של כ-0.5+ או 0.75+ דיאופטר כדי לנטרל עלייה טבעית כזו, אשר בהחלט אפשרית בצעירים באופן כללי.
בברכה,
פרופסור קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ראייה 6:6איציק09/12/2010
שלום,
אני יודע שזה לא כ"כ קשור לפורום אבל בכל זאת, מה ההגדרה לראייה 6:6 ? (אני יודע שזה משהו כמו ראייה ממרחק של 6 מטר גוף בגודל 6 מ"מ. האם זה נכון?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראייה 6:6 - תגובה
פרופ' ישראל קרמר12/12/2010ההגדרה של ראיית 6:6 היא יחסית בלבד, כלומר אותו אדם שרואה 6/12, ניתן להגדירו כאדם שמה שהוא רואה מ-6 מטר. אדם שני שראייתו 6/6 רואה אותו באותו גודל ממרחק של 12 מטר.
בברכה,
פרופסור קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- שאלה כללית לגבי החלמה מניתוח לייזראיציק06/12/2010
שלום,
עשיתי ניתוח להסרת משקפיים בשבוע שעבר בשיטת PRK. רציתי לדעת האם זה נכון שכאשר יש צילינדר ההחלמה קשה וכואבת יותר מאשר בן אדם שאין לו צילינדר,. ומדוע?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית לגבי החלמה מניתוח לייזר - תגובה
ד''ר נדב בלפר08/12/2010זה לא נכון
ההחלמה דומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה
איציק09/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה כללית לגבי החלמה מניתוח לייזר - תגובה
פרופ' ישראל קרמר10/12/2010שלום רב,
אין קשר בין החלמה קשה וכואבת ובין קיום צילנדר, ההחלמה הקשה לאחר PRK נובעת מתהליכי הריפוי של שיוף הלייזר על שטח פני הקרנית.
בברכה,
פרופסור קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- 4 חודש אחרי PRK - עדיין רואה הילותיואב06/12/2010
יש לציין שהראייה שלי עדיין לא התייצבה ועדיין לעיתים יש שיפור בראייה (החלמה איטית)
2 שאלות:
1. האם נגזר עלי לחיות עם הילות בלילה למשך כל חיי או שזה עוד יכול להשתפר עם הזמן? (ואם כן, מתי)
(יש לציין שבביקורת שהייתה לי לפני חודש הרופא אמר שזה אמור להשתפר עם הזמן.. השאלה האם זה משו שניתן לבדוק בבדיקה??
2. מה דרכי טיפול בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4 חודש אחרי PRK - עדיין רואה הילות - תגובה
ההילות בלילה ישתפרו עם הזמן, אין מה לדאוג!! זה יכול לקחת מספר חודשים.
לא ניתן לבדוק את נושא ההילות עד שלא חולפים מספר חודשים מיום הניתוח.
לטיפול בהילות ניתן להשתמש בטיפות, אשר גורמות להיצרות האישון, בשם אלפאגאן, אך מומלץ להשתמש בהן רק לאחר חודשיים- 3 חודשים מהניתוח.
בברכה,
פורופסור קרמר ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה4 שאלות
בגי10/12/20101. האם הטיפות גורמות לריפוי התופעה או שצריך להשתמש בהם באופן קבוע כל לילה?
2. עד כמה הטיפות אפקטיביות ופותרות את בעיית ההילות?
3. האם מומלץ להתחיל כמה שיותר מוקדם עם הטיפות או שזה לא משנה אם אני מתחיל טיפול טיפות עכשיו או לדוגמא עוד 3 חודשים מהיום? האם טיפול מוקדם מגדיל את הסיכוי להחלמה מההילות?
4. האם לפני תחילת טיפול בטיפות צריך לבוא אלייך לבדיקה/ביקורת?
אני 4.5 חודש לאחר הניתוח.. עדיין לא הגעתי לתוצאה מיבטית (החלמה איטית.. הראייה עדיין לא התייצבה)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאשמח לקבל את תגובתך פרופסור
בגי16/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- מחירים בין מכוני הלייזר ובכללשלומי05/12/2010
שלום,
עברתי בדיקה וביררתי במספר מכונים - אני מתאים לשיטת ה-PRK.
1) מה שלא ברור לי הוא ההבדל בין המכונים השונים - מבין שבנושא ההתאמה לקרנית (CV, WAVEFRONT וכו') אין הבדל משמעותי - אם כן אז מה ההבדל?
2) הומלץ פה לבחון את הרופא המבצע את הטיפול - מה זה בעצם משנה אם רוב הרופאים ביצעו עשרות ומאות ניתוחים שכאלו - איזה הבדל כבר יש ביניהם ואיך אפשר לבחון אותם? (תגובות באינטרנט תמיד יש לשני הכיוונים)
3) מדוע המחירים עדיין כל כך יקרים? הייתי מצפה שבשל התחרות המחיר ירד אך המחיר הנמוך שמצאתי הוא כ-7000 ש"ח לטיפול...
תודה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירים בין מכוני הלייזר ובכלל - תגובה
ד''ר נדב בלפר05/12/2010יש הרבה צורות להסביר זאת
בכל מוצר ושירות אתה מקבל תמורה למחיר ......... מחיר שונה=תמורה שונה.
בכל אופן - מצא מה מתאים לך לפי ידע שרכשת (למשל באינטרנט - אך סנן אותו בהגיון) מהמקומות שנבדקת בהם, מתגובות של מטופלים.
לגבי מחיר הטיפול - עד כמה תצפה שהוא יירד? חשוב כמה השקעה יש במכשיר עצמו (קניה + תחזוקה), צוות, מקום ובעיקר - ידע ומיומנות
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהמחירים בין מכוני הלייזר ובכלל - תגובה
1.הטכנולוגיה של ה-CV מאפשרת מעקב אחרי התנועות הסיבוביות של העין וגם אחרי המיקום האנטומי של מרכז האישון בתנאי תאורה שונים, זאת בעקבות טכנולוגייה הנקראת IRS-Iris Recognition System, שהיא שדרוג של טכנולוגיית
ה-WAVEFRONT. טכנולוגיית ה-CV קיימת ספציפית רק בלייזר הקיים אצלנו.
2.לכל רופא מנתח יש ניסיון קליני שונה, גישה טיפולית שונה וגם צורת טיפול ספציפית לו אישית.
3.המחיר של השימוש בטכנולוגיית ה-CV הוא יקר כי חברת האם של מערכת הלייזר גובה תוספת עבורו.
בברכה,
פרופסור קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה- ניתוח חוזרגולן30/11/2010
שלום,
לפני כשנתיים עברתי LASEK+CV אצל מרפאת רשת "עיניים" בי-ם.
מאז סבלתי מאיכות נמוכה יחסית בראיית לילה שלא השתפרה כ"כ.
בבדיקה שעשיתי כל כמה חודשים כביקורת היה מספר קטן בעיניים
(מינוס 0.25 בעין שמאל ומינוס 0.5 בעין ימין ללא צילינדר).
לאחררונה אני חש ירידה נוספת בחדות הראיה בעיקר בלילה בנהיגה.
בבדיקה שעשיתי נראה שעלה לי המספר: עין שמאל: מינוס 0.5 ו-0.5 צילינדר,
עין ימין: מינוס 0.5 ו0.75 צילינדר.
השאלה שלי האם כדאי לי לבצע ניתוח נוסף שיתקן את המספר שנותר (וכן את ההילות והסנוורים שיש לי עדיין), או שכדאי לחכות עוד חודשים עד מספר שנים ובינתיים להרכיב משקפיים בנהיגה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר - תגובה
פרופ' ישראל קרמר30/11/2010עצתי היא כי כדאי להמתין עד להתייצבות המספר לפחות עוד שנה מהיום, היות ואין טעם לעשות מספר תיקונים וליטושים חוזרים. כאשר תחול יציבות אזי נחליט על תיקון המספר +ההילה בשיטת wavefront.בינתיים כדאי להרכיב משקפיים לנהיגת לילה בעיקר אם זה מפריע לך.
בברכה פרופ' קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)