בעית קקי בן 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית קקי בן 5
    נטלי
    04/07/2011

שלום רב, יש ילד בן 5 היתה לו גמילה מלאה יום ולילה בגיל 3. ההרגשה שלי שהוא לא יכול לשלוט ביציאות שלו. הוא מבין שצריך ללכת לשירותים והוא גם אומר, אבל כל הזמן יוצא לו קצת קקי וזה מלכלך את התחתונים. אני מרגישה שילד גם מתוסכל וכל הזמן בודק אם יצא לו או לא. הוא יכול לשבת בשירותים לעשות קקי אחר כך ללבוש תחתונים ולאחר זמן קצר אני רואה ששוב יצאה לו קצת.
    אני מנסה לעזור לו, להיות איתו בשירותים, אך איך שהוא יוצא שוב בורח לו.
    מה אפשר לעשות?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית קקי בן 5

הוספת תגובה

• בעית קקי בן 5 - תגובה

ד''ר יונתן קושניר
    11/07/2011

את יכולה בשלב ראשון לנסות לשלב תוספים תזונתיים (כגון נורמלקס) המשפרים את העיכול. אני מניח שהוא לא מוציא את כל מה שיש לו. את יכולה גם לנסות יחד עם זה ליזום הליכות לשירותים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר קושניר תודה , רק עוד שאלה?

נטלי
    11/07/2011

האם תוספים תזונתיים צריך לבקש מרשם מרופא או אפשר לפנות ישירות לבית-המרקחת? לפני כשבועיים פניתי לבית-מרקחת של קופת-חולים ונאמר לי שיש תרופות רק לטיפול בשילשול או טיפול בעצירות.
    אודה לתשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, קניתי תוסף נורמלקס

נטלי
    13/07/2011

היום כבר נתתי מנה ראשונה, אני מאוד מקווה שהכל הסתדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו