התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    טקי
    27/08/2011

הבת שלי בת שש וחמישה חודשים, הייתה גמולה גם ביום ובגם בלילה בגיל ארבע, ואז בתקופה של מבצע עופרת יצוקה, נקלענו למצב שהיה ככל הנראה טראומטי עבורה (הייתה אזעקה כשהיינו ברחוב, ואני ובעלי מיהרנו איתה לעבר חומה וגוננו עליה בגופנו, בזמן שנשמעו קולות של פיצוצים בעיר באר שבע), מאז ביתי החלה להרטיב בלילה. התדירות משתנה. בתקופות של מתח רגשי (למשל כניסה לגן חדש), זה מתרחש ממש כל לילה. בתקופות פחות לחוצות יכול להיות שבוע יבש, אבל פתאום שבוע שבו יש פעמיים שלוש הרטבות. אני מבינה שמדובר בהרטבה משנית, אני אשמח לדעת מה כדאי ומומלץ לעשות על מנת לסייע לבת שלי. ההרטבה מפריעה לה אך היא גם מאוד חוששת מטיפולים ואני לא רוצה לעשות משהו בלא הסכמה שלה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    31/08/2011

ניתן בהחלט לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית. מומלץ לקיים שיחה טלפונית מקדימה עם צוות המרפאה על מנת להפיג את חששות הילדה מן הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו