בעיות גמילה מקקי- בן שנתיים ושמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות גמילה מקקי- בן שנתיים ושמונה
    חופית
    15/07/2012

בני גמול כבר שלושה חודשים כמעט. פיפי זה סבבה, בשמחה לשירותים.
    עם הקקי יש אישיו שלא עובר... הקטני פשוט מפחד/חושש מעשיית הקקי.
    במהלך היום עד 13:00 הוא לא עושה בגן. "שומר" לבית. לשמחתי ב-99% מהימים הוא מתרוקן ולא מתאפק כך שאין בעיית עצירות.
    ברגע שיש לו קקי זה מתחיל ב- "אמא יש לי פיפי" הולכים לשירותים- אין פיפי אבל יש כיווצי טוסיק שאני רואה ומרגישה (בעמידה כמובן) ואז מתחילה סאגה- הולכים מלא פעמים ו/או "כואבת לי הבטן" ו/או "כואב לי הבולבול (?) ו/או "יש לי קקי" . זה אורך שעות.... בסופו של דבר אני נאלצת קצת להכריח אותו לא לקום ולהתרוקן. מייד כשמסיים אומר החמוד הזה "אמא, עכשיו נעים לי"...
    אני כל כך מרחמת עליו....
    מה לא עשינו וניסינו? מדבקות על האסלה (שקידמו מאוד את העניין אבל לא פתרו), ספרים וצעצועים, הבטחות והפתעות, חיבוקים ונישוקים, דיבורים והסברים....
    בעלי אומר שכל קקי זה כמו לידה , ולצערי הוא צודק... אני כבר כל כך מרחמת על בני וכואבת את כאבו. זקוקה לטיפים/המלצות הכול ייתקבל בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות גמילה מקקי- בן שנתיים ושמונה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    15/07/2012

מומלץ לפנות אל מרפאה העוסקת בטיפול בחרדת אסלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות גמילה מקקי- בן שנתיים ושמונה - תגובה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    17/07/2012

מומלץ לפנות אל מרפאה העוסקת בטיפול בחרדת אסלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה בדיוק

מירי
    16/07/2012

ביתי בת שנתיים וסובלת בידיוק מאותה בעיה אני אשמח אם תכתבי לי מה עשית ואם הבעיה נפתרה. מיואשת מאוד, מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו