מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה חמורה מדאיגה ודחופה יחד !!!אלמוני02/03/2008
כשהייתי קטן סבלתי מהבעייה [הרטבת לילה] לא בתדירות גבוהה, אלא תדירות נמוכה יחסית פעם פעמיים בשנה, אימי סיפרה לי שכשהייתי קטן [מתחת לגיל 6-5] הפסקתי להרטיב כמו כולם [לגמרי]
עם השנים התדירות כמעט לא השתנתה, התופעה נעלמה לה לשנה, וחזרה בשנתיים האחרונות [גם פעם בשנה] וההורים שלי לא רצו לקחת אותי, לאף רופא וגם אני התביישתי
בחצי שנה האחרונה היו לי 2 חצאי מקרים, ז"א התעוררתי ממש כשהשתן החל לצאת אבל לפני שהמיטה נרטבה כלל
מה שיותר יוצא דופן במקרה שלי , שאני כבר בן 18 , וכבר נדמה היה שזה נעלם לגמרי, אבל זה שוב חזר
מה לעשות למי לפנות, כך שאקבל 100% דיסקרטיות
יש לציין שאני עדיין באמצע תהליך גיל ההתגברות, עד פצעי הבגרות חוגגים להם על פני, ושיער מוסיף לגדול עוד ועוד על הפנים ובחזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכתי לציין שגם לאימי הייתה בעייה זו
אלמוני02/03/2008שאפילו חזרה על עצמה בגיל 20+ ונעלמה לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מטרידה
ד``ר ברוך קושניר02/03/2008נראה כי בשלב זה עליך פשוט להתעלם מהאירועים ולהמשיך בנחת את חייך. אלה היו שתי אפיזודות מקריות וזניחות.
במידה ושכיחות התופעה תתגבר -- פנה אלינו שנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא הייתי ברור לגמרי
אלמוני02/03/2008
התופעה ליוותה אותי כל הילדות
החל מגיל 6 והלאה[ עד עכשיו]
נראה כי הייתה הפסקה לשנתיים- שנה וחצי
ושוב פעם היא התחילה מחדש
[היו כבר 2.5 מקרים, אחד שהתועררתי ממש בהתחלה]
ובמקרה האחרון לפני כשבוע התעוררתי לגמרי בהתחלה בהתחלה
לרוב אני קם ישר או באמצע, כשאני עייף מאוד העיניים שלי בקושי נפתחות, ותמיד בשעות הבוקר אפילו מאוחרות [8-9]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)