הרטבת לילה מודאג.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה מודאג.
    חסוי
    12/05/2013

שלום אני זקוק לתשובה מהירה
    אני בן 24 וחצי ופתאום אני קם בלילה לצד אישתי וכולי רטוב חשבתי שזה זיעה אבל מתברר שפשוט איבדתי שליטה על השלפוחית וקמתי כולי בשתן מביך מודאג לחוץ יש לציין שרגע לפני שקמתי ישנתי ממש חזק וחלמתי חלום בלהות די מלחיץ ומפחיד אשמח לתשובה אשר תרגיע אותי הבנתי שסה יכול לקרות מתוך חלום (הפדיחה שלהסביר לאישה מה קרה אוכלת אותי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה מודאג.

הוספת תגובה

• הרטבת לילה מודאג. - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    12/05/2013

אם מדובר בארוע חד פעמי אין צורך להתייחסות מיוחדת. אם יהיו חזרות על ארוע זה מומלץ לפנות אל רופא המשפחה וגם אל מרפאת הרטבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

חסוי
    12/05/2013

אםמדובר באמת בפעם אחת יש סיבות ךמה זה יכול לקרות?המחשבה שלא שלטתי בשתן מדאיגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    12/05/2013

זוהי תופעה שכיחה. אין לה הסבר ברור. המתנסים בה נוטים לחשוב שהם היחידים בעולם מאחר ואף אחד לא מספר על כך לשני. מציע שפשוט תראה זאת כאפיזודה חולפת. במידה והארוע יחזור על עצמו פנה אלי שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו