מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנתיים ועשרה חודשיםzehavit06/10/2013
שלום רב,
בתי בת שנתיים ועשרה חודשים גמלה עצמה ביום בגיל שנתיים ולאחר כחודש - חודשיים גמלה עצמה בלילה. למעט מקרה 1-2 של פספוס בלילה, לא פספסה כלל, אם היתה צריכה העירה אותי בלילה לעשות פיפי קרה פעם או פעמיים שהתעוררה אחרי לילה יבש לגמרי, הלכה לשירותים וביקשה לעלות לבד לאסלה, אך לא הספיקה להתפשט ועשתה במכנסיים. לעומת זאת, גם קרה לעיתים שהתעוררה בבוקר לאחר לילה יבש ללא התעוררות וכאשר אמרתי לה בואי לשירותים אמרה שאינה צריכה ואף יצאה לגן מבלי לפנות לשירותים בבוקר (ועשתה רק בגן פעם ראשונה בבוקר).
בשלושת הימים האחרונים היא קמה רטובה.
אני כמובן לא כועסת אבל מבהירה שלא עושים במיטה ואם היא צריכה שתעיר אותי.
אני לא יודעת אם זה הולך לכיוון של חזרה להרטבת לילה או שזה משהו חולף, אבל זה קצת מדאיג כיוון שקרה שלוש לילות רצוף. לציין שבלילה האחרון ההרטבה היתה חלשה ביותר.
בשעה שש ושלושים בדקנו והיא עדיין היתה יבשה וכאשר התעוררה בשעה רבע לשמונה, המכנס והתחתונים היו לחים, כאשר התיישבה על האסלה עשתה פיפי כאילו לא עשתה כל הלילה.
עוד אציין, שמזה כשבוע היא התעוררה באמצע הלילה ואף היתה ערה כשעה וחצי שעתיים.
בלילה האחרון שהתעוררה באמצע הלילה, זה היה הלילה הראשון שהרטיבה, כאשר היתה ערה שאלנו אם צריכה פיפי ואמרה לא. בבוקר התעוררה רטובה.
בלילה הקודם גילינו לפני השינה שהיא רטובה והתלבטנו מה עלינו לעשות, האם להעיר, להחליף ולקלח או להשאיר ולתת לה להתעורר?
אשמח לקבל הדרכה איך עלי לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנתיים ועשרה חודשים - תגובה
ד``ר ברוך קושניר07/10/2013המתינו כשלשה שבועות מבלי להתערב ומבלי ללחוץ על הילדה באופן כלשהו. אם הבעיה לא תחלוף מעצמה כיתבו אלינו שוב בעוד שלשה שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)