הילדה החלה להרטיב לאחר הגמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה החלה להרטיב לאחר הגמילה
    יהלי
    08/10/2013

שלום, הילדה שלי בת 3 ,כבר חצי שנה גמולה לחלוטין יום ולילה. הגמילה עברה בקלות יחסית. בלילות בד"כ הייתה קמה ומעירה אותנו לקחת אותה לשירותים. לפני שבועיים בערך היא החלה לפספס בלילות ובימים- קמה כל לילה רטובה ואז בוכה- אנחנו מחליפים מצעים ובגדים וקורים מצבים שהיא מרטיבה גם פעמיים בלילה. היא התחילה לפני חודש גן חדש, וגם חשבנו שזה קשור למזג האויר המתקרר. בשלב כלשהו נשברנו ושמנו לה תחתון טיטול והיא הייתה מתעוררת כמובן יבשה ומספרת שהמיטה לא רטובה- אבל הרגשנו שזה לא נכון שהיא עדיין עושה פיפי במיטה וחושבת שהכל בסדר והפסקנו לאחר 3 ימים.
    אני רוצה לציין שהיא מפספסת גם בגן עכשיו והם מחליפים לה שם- וקורים מצבים שהיא מפספסת גם בבית אם היא עסוקה במשהו.
    אנחנו לא יודעים איך להתנהג- לשים לה תחתון טיטול? טיטול? לא לעשות כלום?
    אני רוצה לציין שאני בהריון בחודש שמיני. תודה על תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הילדה החלה להרטיב לאחר הגמילה - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    09/10/2013

א. נראה כי הילדה סובלת מהרטבה משנית
    ב. ניתן לסייע לכם בפתרון בעיית ההרטבה הן בלילה והן ביום באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית
    ג. מומלץ לחזור לשימוש מלא בחיתול בזמן שינה .

בברכה

ד"ר ברוך קושניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו