גמילה מחיתולים בת 2.4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים בת 2.4
    לי
    06/02/2014

שלום, בתי בת 2.4 . מזה מס' חודשים הילדה ניגשת ואומרת יש לי פיפי / קקי, מנסה להוריד חיתול ומתעניינת בשירותים. בהמלצת הגננת (למרות שחורף) התחלנו שבוע שעבר גמילה מחיתול בשעות היום. הילדה אמנם אומרת יש לי פיפי אך שמנו לב שבד"כ זה אחרי שכבר עשתה כך שכמעט תמיד זה פספוס. כמה ימים אחרי שהתחלנו בגמילה הגננת אמרה שהיא כמעט ולא שותה והיה יום אחד שהתאפקה כל היום בגן ולא עשתה פיפי בכלל.
    לאחר שבוע ניסיון וההתאפקות ליום שלם שהלחיצה את כולנו הגננת אמרה שאולי כדאי להחזיר את החיתול.
    האם להפסיק את הגמילה ולחזור לנסות בחופשת הפסח? האם כדאי להמשיך רק בבית? אולי מלחיץ אותה "לאכזב" בגן? האם לא לדבר על זה בכלל איתה ולהחזיר חיתול בלי הסברים? או לנסות להסביר לה? מה המלצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים בת 2.4

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים בת 2.4 - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    06/02/2014

הדבר הנכון ביותר לעשות כרגע הוא לחזור לשימוש מלא בחיתול ולהמתין לקיץ. כאשר תנסו לגמול שוב עשו זאת על בסיס תכנית מפורטת ומגובשת מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו