בעיית עצירות - ילדה בת 3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עצירות - ילדה בת 3.5
    שני
    22/04/2014

שלום רב,
    הבת שלי בת 3.5 , מגיל שמונה חודשים סובלת מעצירות וגם היתה לה פיסורה, אנו נותנים לה באופן קבוע נורמלקס מגיל שנה ועדיין נותנים.
    לאחרונה חזרה לה תופעת העצירות עקב פעם אחת של קקי קשה ומאז היא מסרבת לעשות קקי, היא מתאפקת ימים שלמים (עכשיו כבר 4 ימים רצוף) והיא בוכה שהיא לא רוצה לעשות קק כי זה כואב לה, העניין הוא שהיא ממש סובלת, לא רוצה לשצאת החוצה רק להשאר בבית וברור לי שהיא עושה הכל כדי להתאפק ולא להוציא את הקקי, זה גם גורם לה להתאפק לפיפי כי היא לא רוצה לשבת על האסלה, עכשיו היא עושה פיפי פעם ביום, כמובן שזה מוציא ממנה המון אנרגיה כל השליטה הזו על הצרכים.
    ניסינו לדבר ולהסביר לה ברוגע, ניסינו עם צופרים לתת לה שוקולד ומתנות לבחור, חיבוקים תמיכה נפשית.
    אשמח לקבל עצה איך הכי נכון להתקדם מהשלב הזה, כי אנחנו ממש אובדי עצות והיא סובלת, אני גם חוששת שכבר חזרה לה הפיסורה.
    וכמובן שבעקבות כל זה היא בקושי אוכלת.
    תודה על העזרה.
    שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עצירות - ילדה בת 3.5

הוספת תגובה

• בעיית עצירות - ילדה בת 3.5 - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    22/04/2014

א. מומלץ לפנות אל רופא הילדים. ב. מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בחרדת אסלה, עצירות והתלכלכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו