טיטול בגיל 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיטול בגיל 15
    אילן
    22/07/2014

אני נער בן 15 ומרטיב במיטה מגיל אפס. אני הולך לישון כל לילה עם טיטול, פעם השתמשתי בשל תינוקות וכשגדלתי אימי עברה לחתל אותי בחיתולים למבוגרים. בחודשיים האחרונים התחלתי לפספס גם ביום מידי פעם ואימי שלחה אותי לבית הספר עם טיטול. אימי מתעקשת שאלבש טיטול בכל פעם שאני יוצא מהבית וכשמדובר ביציאות ארוכות היא לוקחת טיטולים בתיק ומחליפה לי כשצריך. עם הזמן זה מתגבר ואני מאבד שליטה יותר ויותר. לפעמים אני גם לא מרגיש כשזה יוצא לי. לפני שבוע התחיל לברוח לי גם צואה ואני מרגיש ממש חסר אונים. זה גם לא נעים כשאמא שלך מנגבת אותך עם מגבונים ומחתלת אותך. עוד מעט מתחילה שנת הלימודים ואני ממש אובד עיצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיטול בגיל 15

הוספת תגובה

• טיטול בגיל 15 - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    23/07/2014

שלום רב

ניתן לסייע לך בפתרון הבעיה באמצעות טיפול בזמזם הרטבה במסגרת הדרכה ליווי ומעקב במרפאה מקצועית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זעזוע מפניית הנער בן 15

מאיה
    31/10/2014

הזדעזעתי מקריאת ההודעה שכתב הנער בן ה 15 שסובל מאמא שלו יותר מהכל! ד״ר, הילד פנה אליך לדעתי ממצוקה אמיתית ולא בטוח שתשובתך להזמנתו אליך היא לבד הפתרון. לך יש כיצד ליצור קשר איתו, אני בטוחה שחייבים ליצור עמו קשר ולבדוק מה קורה בבית שלו, הילד במצוקה עמוקה, עזור לו בבקשה!! אל תעביר את ההודעה הלאה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זעזוע מפניית הנער בן 15 - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    31/10/2014

שלום מאיה, אני מסכים עם כל מילה שלך. לצערי אין דרך לזהות או לאתר את הילד מלבד מתן מענה דרך הפורום. אני מקווה שבנוסף לפניה דרך הפורום הוא פונה גם לגורמים נוספים כגון רופא הילדים או יועצת בית הספר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו