מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להחזיר טיטול לאחר גמילהאודליה12/01/2015
שלום!
הבת שלי בעוד כחודשיים תהיה בת 4. עדיין מרטיבה כל לילה בלי לפספס...
הבעיה שכרגע חורף והיא מתעוררת בלילה כשכולה פשוט קפואה ורטובה. מיותר לציין את כל ההתעסקות עם הבגדים המלוכלכים והמצעים שצריך לכבס יום יום.
הומלץ לי ע"י חברים לקנות לה תחתוני גמילה. קניתי ולא ידעתי שזה נראה ממש כמו טיטול רק שזה מתלבש כמו תחתונים. עדיין לא השתמשתי כי אני בהתלבטות, האם זה יחזיר אותה אחורה והיא תרגיש בנוח להמשיך להרטיב בגלל הטיטול?
האם כדאי להעביר כך את החורף למרות הקושי?
והאם ניתן לטפל בבעיית ההרטבה כבר בגיל הזה?
יש לציין שגם אחיה הגדול שכיום בן 6 הרטיב עד גיל 5, ורק השנה התחיל להרטיב לפעמים ולא על בסיס קבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להחזיר טיטול לאחר גמילה - תגובה
ד``ר ברוך קושניר12/01/2015א. בהחלט מומלץ להשתמש בחיתול בשלב זה
ב. ניתן לבצע את הטיפול בהרטבה תוך כדי שימוש בחיתול באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)