מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרטבת לילה בגיל צעירא.ח.19/01/2015
בס"ד
שלום,
ביתנו בת שנתיים וחודשיים, גמולה כחצי שנה במידה רבה מיוזמתה, היתה קמה עם טיטול יבש ולכן הורדנו טיטול גם בלילה, חודשיים לא הרטיבה בלילה אך עם הגשם הראשון התחילה להרטיב וממשיכה עד עכשיו. אני מבינה שאולי תמליץ להחזיר טיטול בלילה, ואם אין ברירה אז נעשה את זה, רק שאני מפחדת שזה יכול ליצור אצלה רגרסיה גם ביום (היא עכשיו לפעמים גם מרטיבה במהלך שנת הצהריים, אז להחזיר טיטול גם בשנת הצהריים?)
טכנית אין לי בעיה עם זה ואני מושיבה אותה פעם או פעמיים בלילה כשבכל מקרה קמה לתינוק, אבל האם ככה אנחנו לא מלמדים אותה יותר להרטיב בלילה? (התייעצנו עם מומחית אחת שכן ממליצה להושיב בלילה, האם זו גם דעתך?) ז"א האם זה בסדר להושיב אותה בלילה עד שתהיה בת ארבע וניתן יהיה לטפל עם הזמזם?...תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה בגיל צעיר - תגובה
ד``ר ברוך קושניר19/01/2015ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי המותאם במיוחד לילדים בגילים נמוכים - במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)