הרטבת לילה בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה בגיל צעיר
    א.ח.
    19/01/2015

בס"ד
    שלום,
    ביתנו בת שנתיים וחודשיים, גמולה כחצי שנה במידה רבה מיוזמתה, היתה קמה עם טיטול יבש ולכן הורדנו טיטול גם בלילה, חודשיים לא הרטיבה בלילה אך עם הגשם הראשון התחילה להרטיב וממשיכה עד עכשיו. אני מבינה שאולי תמליץ להחזיר טיטול בלילה, ואם אין ברירה אז נעשה את זה, רק שאני מפחדת שזה יכול ליצור אצלה רגרסיה גם ביום (היא עכשיו לפעמים גם מרטיבה במהלך שנת הצהריים, אז להחזיר טיטול גם בשנת הצהריים?)
    טכנית אין לי בעיה עם זה ואני מושיבה אותה פעם או פעמיים בלילה כשבכל מקרה קמה לתינוק, אבל האם ככה אנחנו לא מלמדים אותה יותר להרטיב בלילה? (התייעצנו עם מומחית אחת שכן ממליצה להושיב בלילה, האם זו גם דעתך?) ז"א האם זה בסדר להושיב אותה בלילה עד שתהיה בת ארבע וניתן יהיה לטפל עם הזמזם?...תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה בגיל צעיר

הוספת תגובה

• הרטבת לילה בגיל צעיר - תגובה

ד``ר ברוך קושניר
    19/01/2015

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם הרטבה אלקטרוני אלחוטי המותאם במיוחד לילדים בגילים נמוכים - במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאת הרטבה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו