ההרטבה חזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההרטבה חזרה
    יערה
    19/05/2008

ביולי האחרון טופלה ביתי בת השמונה בשיטתך בהצלחה יתרה (וזאת למרות שינה כבדה עם הפסקות נשימה בדרגה קלה עד בינונית בשל שקדים מוגדלים) היא נגמלה לחלוטין ומאז ועד לפני חודש(כ-9 חודשים) לא היה אפילו פספוס אחד (הילדה הרטיבה קודם בגדול). בחודש האחרון הילדה חזרה להרטיב בתחילה פעם אחת עם הפסקה של שבועיים לאחר מכן שוב וביומיים האחרונים הרטיבה פעמיים. חזרתה להרטיב מערערת את ביטחונה והילדה איבדה את הביטחון שהיא ילדה יבשה. מה עושים ? חוזרים לזמזם, יש מענה בשיטתך לבעיה זו? אנא ענה לי בדחיפות. חשוב לי לציין כי ילדתי אינה חווה בשלב זה של חייה משברים היא ילדה מצליחה, מחוננת, שמחה ומאושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההרטבה חזרה

הוספת תגובה

• הרטבה חוזרת

ד``ר ברוך קושניר
    20/05/2008

80% מהילדים הנגמלים מהרטבה בשיטת הטיפול שלי -- לעולם לא חוזריםלהרטיב. אצל 20% ההרטבה חוזרת -- ללא כל סיבה נראיית לעין. במקרים אלה יש לחזור מחדש על הטיפול ולהגיע שוב לגמילה מחלטת. אתם מוזמנים לפנות מחדש אל המרפאה לשם קבלת עזרהץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו