למה זה קורה לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה זה קורה לי?
    נער בן 14 מרטיב
    26/11/2017

אוקי אז ככה לפני שנתיים התחתי להרטיב בלילה אימי חשבה שזה כלום וקנתה מגן מזרן לאחר הלילה בלילה אחריו ברח לי עוד יותר אימי הזמינה לי תור לרופא הלכנו והרופא אמר שיש לי בעיה בפלפוחית השתן ושאני אמור לקחת תרופות וללבוש חיתול אימי הסכימה וקנתה לי חבילת חיתוליםdrynites לבשתי פעם אחת וישר ברח לי אימי שאלה אותי איך זה לפני ששמת את החיתול לא ברח לך וכשכן שמת ברח אמרתי לה שזה אולי בגלל הבעיה והיא הלכה בנתיים הלכתי להחליף חיתול לעצמי ושמתי חדש והלכתי לישון בבוקר בחיתול היה ממש מוצף ואני היתי חייב להחליף מהר בשביל לא לאחר לבית ספר בזמן בית ספר פיתאום ברח לי קקי ופיפי באותו הזמן ולא היה לי חיתול אז כל הכיתה הריחה את זה וברחה לצד השני של הכיתה אני בנתיים הלכתי למזכירות להיתקשר לאמא שתבוא לקחת אותי אז היא לקחה אותי הביתה ומהר רצתי לשרותים להחליף לחיתול כדי שלא יברח לי ואמא שלי ממש היתה מבוהלת ושאלה מה פתאום בורח לך ביום ואמרתי לה לא יודע ולמחרת באתי לבית ספר עם חיתול ואני היתי ממש נבוך בגלל שני סיבות אחד בגלל מה שקרה יום לפני וגם בגלל שהחיתול בלט וגם הריחו את הקקי ופיפי שעשיתי בחיתול וכל שיעור היתי צריך ללכת להחליף למזלי כיום הכיתה שלי כבר לא זוכרת את מה שהיה ואני הולך עם חיתול 24/7 בשביל שלא יברח לי בתחתונים כבר מצאתי דרכים איך להחביא את החיתול מבלי שיראו אותו אז בבקשה תעזרו איך לגרום לזה להיפסק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה זה קורה לי?

הוספת תגובה

• אי שליטה בסוגרים בגיל 14

ד``ר ברוך קושניר
    26/11/2017

מומלץ לפנות אל מרפאה מקצועית העוסקת בטיפול בעיות שליטה בסוגרים אצל ילדים ומתבגרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו