מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות לילד בן 12מיטל זהבית25/01/2018
שלום. בעקבות הרטבת לילה ראשונית הבן שלי (12) נשלח לבדיקות דם ושתן. הגיעו כמה תוצאות מדאיגות. יש לנו תור רק עוד שבוע ואשמח אם תעזור לי להבין אותם. הבדיקה LDH תוצאה נפסל - דגימה המ תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה CK-CREAT.KINASE(CPK) תוצאה 270 U/L תוצאה לעומת טווח הנורמה 20 200 סמן - הערך מחוץ לטווח 270 הערות והסבר הבדיקה KETONES- U STRIP תוצאה NEG תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה SPECIFIC GRAV-U STRI תוצאה 1.032 fL תוצאה לעומת טווח הנורמה 1.001 1.030 סמן - הערך מחוץ לטווח 1.032 הערות והסבר שם הבדיקה PH- U STRIP תוצאה 6.0 תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקה PROTEIN- U STRIP תוצאה 50 mg/dl תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 30 סמן - הערך מחוץ לטווח 50
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
ד``ר ברוך קושניר25/01/2018נא פנו אל רופא הילדים לקבלת התייחסות לבדיקות. אני ד"ר לפסיכולוגיה. לא ד"ר לרפואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)