שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שימרית
    24/06/2008

מה לעשות עם הילדה שלי היא בת 10 ועדיין מרטיבה בלילה היא מסוגלת לישון ככה ולא להרגיש כלום עד שהיא מתעוררת בבוקר מה עושים?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד''ר יונתן קושניר
    26/06/2008

הדרך היעילה ביותר לטיפול בהרטבת לילה היא באמצעות זמזם הרטבה מלווה בהדרכה מקצועית. מומלץ לפנות למרפאה מקצועית ולקבל שם גם את המכשיר ( כיום ישנם בארץ מכשירים אלחוטיים המתקדמים ביותר בעולם ) וגם הדרכה ותמיכה מקצועית לכל אורך הטיפול.

יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    27/06/2008

מומלץ לפנות למרפאה מקצועית לקבלת טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשמרית

רונית
    30/08/2008

הי שמרית, חשוב שתפני בהקדם לרופא הילדים או לאורולוג שיאבחן נכון את מקור ההרטבה. חשוב לשלול זיהומים בדרכי השתן או כל בעיה התפתחותית. את הזמזם אפשר להשיג ביד שרה וחבל להוציא כסף רב עבור הטיפול הזה כאשר אפשר לקחת בחינם מיד שרה. אני ניסיתי את הטיפול בזמזם ללא הצלחה במשך כמה חודשים בהם הילד שלי לא התעורר מהצלצול של הפעמון אלא המשיך לישון והרטיב...לאחר מכן חזרנו לרופא הילדים שרשם לבני מינירין - והטיפול הזה עזר. הילד היה יבש ומיותר לציין שזה השפיע על כולנו - הילד יותר רגוע ושמח לקום בבוקר לבית הספר ואנחנו ישנים בלילה:) התרופה הזו מאוד בטוחה - בני לא חווה כלל תופעות לוואי ורופא הילדים הסביר כי לאחר שלושה חודשים של טיפול (אנחנו כרגע בחודש השני) נבצע גמילה הדרגתית מהמינירין ויש סיכוי סביר שהילד ימשיך להיות יבש בלי התרופה. בכל אופן, אני שמחה שהילד שלי יבש בלילה כי הזמזם לא עזר בכלל ורק העיר אותנו ואת הילד הבכור שלי. בהצלחה! שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו