הבעיה שלי קצת שונה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבעיה שלי קצת שונה...
    נעמה
    21/09/2008

שלום לכל קוראי הפורום, כאשר הייתי בגיל 5 או 6 עד גיל 13 הרטבתי בלילות באופן קבוע, הבעיה שאני כבר בת 18 ועדין קורה לי לפעמים שאני מרטיבה בלילה... זאת התקופה שבה אני יוצאת מהבית אל החיים ולכן אני נאלצת לישון שלא בבית ,דבר שמהווה מכשול עבורי, הדבר משפיע עליי, אני לחוצה תמידית (מה שאומר לחץ דם קצת גבוה) ומלאה בחששות אין סופיים לגבי מה יקרה אם אני ארטיב בשינה מחוץ לבית. ניסיתי למצוא פתרון, קראתי באינטרנט אבל לא מצאתי מענה לבעיה. אנא, אם ידוע לכם, קוראי הפורום על כל מידע שיכול לעזור לי, אשמח לקבל תגובות... אין לכם מושג כמה זה ישפר את איכות חיי שהרי מעולם לא הרגשתי בנוח עם לינה אצל אחרים מלבד משפחתי ואם הפתרון או דרך אליו נמצאת בהישג יד של אחד מימכם אני אהיה אסירת תודה כל כך והחיים שלי באמת יישתנו מהקצה האחד אל השני, תודה מראש, נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבעיה שלי קצת שונה...

הוספת תגובה

• הרטבה בגיל 18

ד''ר יונתן קושניר
    22/09/2008

נעמה שלום,

לא הבנתי ממה שכתבת האם ניסית לטפל בעבר בבעיה. בכל מקרה, בגיל 18 יש עדיין 1% מהאוכלוסיה שמרטיבים. הפתרון בגיל 18 הוא אותו פתרון בגיל 5 או 6 וגם בגיל 23 והוא טיפול בזמזם. גם בגיל זה התוצאה מאוד מוצלחת.
    אני ממליץ לך בחום לפנות למרפאת הרטבה ורוב הסיכויים שבעייתך תפתר.

יונתן
    0523597438

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו