פרויקט 5 יחידות מכטרוניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרויקט 5 יחידות מכטרוניקה
    שני
    20/10/2008

שלום, אני לומדת במגמת מכטרוניקה, כתה י"ב, כפרויקט 5 יחידות התחלקנו לקבוצות והיינו צריכים להגדיר בעיה מסוימת ולבנות לה מערכת מתוכנתת שתצייג את הפיתרון לבעיה. הרעיון שלי ושל חבריי לקבוצה היא מערכת שתתריע על חיתול שיש להחליפו, כלומר, מציאת העיתוי הנכון להחלפת טיטול. לשם כך, אנחנו צריכים לחקור (בעבודת החקר) האם קיימות מערכות כאלה, ידוע לנו שאין מערכת כזו המותקנת על חיתול.. אבל יש הרבה מערכות התרעה לסדין לדוגמה.. במשך כל חופשת החגים אני מחפשת אתר על מוצר כזה או מערכת שונה הדומה למערכת שאנחנו רוצים לבנות, מערכת שתפעל דומה למה שאנחנו נצטרך... חיפשתי ופשוט לא מצאתי היום גיליתי את הפורום הזה, ואני מבקשת עזרה לאתרים של מערכות כאלה. ראיתי שיש "זמזמים" לדוגמה.. אם תוכלו להביא לי מידע אודות מערכות אלה, אני צריכה לחקור ולראות איך הן פועלות ולהוסיף אותן בפרק שאני צריכה להגיש ביום א'. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרויקט 5 יחידות מכטרוניקה

הוספת תגובה

• מערכת לחיתול

ד''ר יונתן קושניר
    21/10/2008

שני,
    יש המון סוגי זמזמים ברמות שונות.
    תכתבי בגוגל
    bed wetting alarms

יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.

שני
    21/10/2008

היי ד"ר קושניר תודה שהגבת לי. האמת שנכנסתי לאתר שלך וקראתי על הזמזם אלקטרוני, התרונות בהצמדה לבגד וחסרונות בצמודים למיטה. הוספתי את זה לפרויקט שלנו כמובן עם ציון שזה נלקח מהאתר שלך. אבל אנו צריכים להתמקד ב-איך המערכת עובדת? מהו החיישן הזה? איך בעצם החיישן מגלה את הרטיבות? (בשום אתר לא מצאתי איך המערכות עובדות מבחינה טכנית, מצאתי רק איך הן עובדות בכללי, איך הן עוזרות לילדים להגמל מהרטבות לילה). אנו צריכים להתמקד בנושא הטכני.. איך הכל עובד מבפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה 2

שני
    21/10/2008

הייי קראתי באנגלית על מערכות דומות וההסבר היחיד שרשום לי על המערכת זה גלאי לחות. האם כל המערכות שאתה מציע הן מערכות העובדות על חיישן לחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיישן

ד''ר יונתן קושניר
    31/10/2008

כן, כשהחיישן נרטב, נסגר מעגל אלקטרוני ואז המכשיר מצפצף.

יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו