מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובתכםnup13/11/2008
עיינתי בכל התשובות שלכם בעמוד זה בכולם, בלי יוצא מן הכלל אתם ממליצים על טיפול ב"מרפאה מקצועית המתמחה בטיפול בהרטבת לילה." האם זהו הפתרון היחידי? או שבעצם אתם פשוט מקדמים את מרפאתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהרטבת לילה במרפאה מקצועית
ד``ר ברוך קושניר13/11/2008הרטבת לילה ,שלא כהליך גמילה טבעי בגילים מוקדמים , הינה בעיה הדורשת בדרך כלל התערבות באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה ומעקב מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת, אם אפשר קצת הסברים
nup14/11/2008קראתי רבות באתר שלך וביתי היא מטופלת שלכם, כרגע ללא הצלחה אך לא אמרתי נואש, ההסברים לתופעה הם מובנים לי אך מה הגורם לתופעה ספציפית אצל ביתי לא מובנת לי, אחרי ששללנו כמובן את הבעיות הרפואיות וטיפול בזמזם לא עובד (ואפילו יוצר פחדים) לכן, שנית, אני תוהה האם זהו באמת הטיפול היחידי ? כאמור השבוע ניסינו גם את התרופה מינרין שלא ברור אם היא הצליחה או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרטבת לילה
ד``ר ברוך קושניר14/11/2008מאחר ואת וביתך כבר מטופלת במרפאה שלי -- אני מזמין אותך להפגש עימי אישית במרפאה אשמח לתת מענה מעמיק לכל שאלותיך. כמובן שפגישה כזאת אינה כרוכה בתשלום כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)