תשובתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתכם
    nup
    13/11/2008

עיינתי בכל התשובות שלכם בעמוד זה בכולם, בלי יוצא מן הכלל אתם ממליצים על טיפול ב"מרפאה מקצועית המתמחה בטיפול בהרטבת לילה." האם זהו הפתרון היחידי? או שבעצם אתם פשוט מקדמים את מרפאתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובתכם

הוספת תגובה

• טיפול בהרטבת לילה במרפאה מקצועית

ד``ר ברוך קושניר
    13/11/2008

הרטבת לילה ,שלא כהליך גמילה טבעי בגילים מוקדמים , הינה בעיה הדורשת בדרך כלל התערבות באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה ומעקב מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת, אם אפשר קצת הסברים

nup
    14/11/2008

קראתי רבות באתר שלך וביתי היא מטופלת שלכם, כרגע ללא הצלחה אך לא אמרתי נואש, ההסברים לתופעה הם מובנים לי אך מה הגורם לתופעה ספציפית אצל ביתי לא מובנת לי, אחרי ששללנו כמובן את הבעיות הרפואיות וטיפול בזמזם לא עובד (ואפילו יוצר פחדים) לכן, שנית, אני תוהה האם זהו באמת הטיפול היחידי ? כאמור השבוע ניסינו גם את התרופה מינרין שלא ברור אם היא הצליחה או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    14/11/2008

מאחר ואת וביתך כבר מטופלת במרפאה שלי -- אני מזמין אותך להפגש עימי אישית במרפאה אשמח לתת מענה מעמיק לכל שאלותיך. כמובן שפגישה כזאת אינה כרוכה בתשלום כלשהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו