ילדה בת 9

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 9
    טל
    19/11/2008

שלום לבתי הגדולה מידי פעם בורח לה פיפי בלילה בדרך כלל רק בחורף , יש לציין שעד גיל 6 היתה מרטיבה כל לילה עד שנעזרנו בזמזם והיא נגמלה תוך מס ימים . אבל שמגיע החורף היא מרטיבה פעם בשבוע או שבועים לא מוכנה בשום אופן לנסות שוב את הזמזם. יש לציין שגם שהיא מרטיבה היא ממשיכה לישון ורק בבוקר מגלה שהרטיבה מה ניתן לעשות בלי הזמזם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 9

הוספת תגובה

• ילדה בת 9

ד``ר ברוך קושניר
    22/11/2008

מומלץ כי תפנו למרפאה מקצועית העוסקת בנושא. יש מקום לשוחח עם הילדה ולהבין את הסיבות להתנגדות שלה לקבל סיוע באמצעות זמזם. יש לציין כי הישנות הבעיה היא תופעה מוכרת וניתנת לפתרון פשוט על ידי שימוש מחודש במזמם. כיום קיימים גם זמזמים אלחוטיים המאפשרים נוחיות מירבית למשתמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת למה

אמא מודאגת
    29/11/2008

אני יודעת למה היא מתנגדת להחזרת הזמזם-היא פשוט מתבישת ! נראה לי שככה זה גם בשאר הילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו