מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    מיכל
    15/12/2008

שלום רב, בני בן 3 והוא גמול מטיטולים ביום כבר חצי שנה.לפני כ3 שבועות החלטתי לגמול אותו גם בלילה.בשבוע הראשון הכול הלך חלק,דבר שהפתיע אותי,אך,בשבועיים האחרונים הוא מרטיב כמעט כל לילה.אני לא מעירה אותו באמצע הלילה לעשות פיפי,אני לא חושבת שזה דבר נכון וגם לא מונעת ממנו שתייה לפני השינה.אני גם לא כועסת חס וחלילה אך מסבירה לו בעדינות את הנושא.השאלה שלי היא כזו(מורכבת מכמה שאלות):1.חשבתי להשתמש בתחתונים סופגים כי הרי רק התחלנו את התהליך ואולי צריך לתת לזה זמן ובינתיים שתיהיה הרגשה נעימה ולא רטובה...מה דעתך? 2. מתי בדיוק כל הסיפור הזה נחשב ל"בעיה" שצריך לטפל בה?אחרי כמה זמן?מאיזה גיל מומלץ לטפל?3. במידה ועדיין מוקדם לטפל מה אתה ממליץ לעשות בינתיים? אשמח לתשובה בהקדם, המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• גמילה בלילה

ד``ר ברוך קושניר
    15/12/2008

א.אין כל מניעה לשוב ולהשתמש באמצעי ספיגה

ב. רוב הילדים נגמלים באופן טבעי בלילה בין הגילים שנה וחצי ושנתייםוחצי.

ג. באמצעים הקיימים כיום ניתן לטפל כבר מגיל שלש ( מותנה בהתאמת הילד לטיפול ).

ד. קיימת אפשרות להמתין עם התהליך מספר חודשים ולנסות שוב מאוחר יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו