מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?מיכל15/12/2008
שלום רב, בני בן 3 והוא גמול מטיטולים ביום כבר חצי שנה.לפני כ3 שבועות החלטתי לגמול אותו גם בלילה.בשבוע הראשון הכול הלך חלק,דבר שהפתיע אותי,אך,בשבועיים האחרונים הוא מרטיב כמעט כל לילה.אני לא מעירה אותו באמצע הלילה לעשות פיפי,אני לא חושבת שזה דבר נכון וגם לא מונעת ממנו שתייה לפני השינה.אני גם לא כועסת חס וחלילה אך מסבירה לו בעדינות את הנושא.השאלה שלי היא כזו(מורכבת מכמה שאלות):1.חשבתי להשתמש בתחתונים סופגים כי הרי רק התחלנו את התהליך ואולי צריך לתת לזה זמן ובינתיים שתיהיה הרגשה נעימה ולא רטובה...מה דעתך? 2. מתי בדיוק כל הסיפור הזה נחשב ל"בעיה" שצריך לטפל בה?אחרי כמה זמן?מאיזה גיל מומלץ לטפל?3. במידה ועדיין מוקדם לטפל מה אתה ממליץ לעשות בינתיים? אשמח לתשובה בהקדם, המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה בלילה
ד``ר ברוך קושניר15/12/2008א.אין כל מניעה לשוב ולהשתמש באמצעי ספיגה
ב. רוב הילדים נגמלים באופן טבעי בלילה בין הגילים שנה וחצי ושנתייםוחצי.
ג. באמצעים הקיימים כיום ניתן לטפל כבר מגיל שלש ( מותנה בהתאמת הילד לטיפול ).
ד. קיימת אפשרות להמתין עם התהליך מספר חודשים ולנסות שוב מאוחר יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)