מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני ממש מתחנן,ממש חייב את עזרתכם!עומר07/08/2009
אני מיואש!!!!!!!
הצילו רופאים אני ממש מתחנן לעזרה. אוקיי אז ככה. אני בן 13 ואני עדיין מרטיב במיטה!!! :(
זה פשוט לא הגיוני אני ממש מצוברח כל היום בגלל זה ואני כל דקה לפני שאני הולך לישון אני הולך לעשות פיפי אבל כלום לא עוזר! רק שאני הולך לישון אצל חברים אני יכול למנוע את זה. לדעתי ההרטבה מתחילה כשאני קצת ישן ז"א כל יום אני צריך לקום ב 6 בבוקר \ ב 11 כדאי לעשות פיפי.
אבל בדיוק בשנייה שאני רוצה ללכת לשירותים הכל ברח לי ואני נשבע לכם שאני בוכה מזה וזה דופק לי ת'חיים! אני ממש חייב עזרה! ועוד שאלה יש לי פעמונית ואני לא יודע איך לשים אותה עם צפצוף כזה שתולים צד אחד על החולצה ובצד השני יש חיישן. שאותו מחברים לתחתון נראלי אבל בבוקר אני קם ורואה שזה ברח לי (הפעמונית).אני חושב שזה ממש יעזור לי כי אני מרגיש שזה בורח לי כשאני קצת ער!
בגלל זה יש לי עוד תקווה אם לא הייתה לי תקווה הייתי יושב בחדר שלי כמו לא יודע מה ובוכה =[ .
יש לי מישהו במשפחה (הבן של אחות של סבתא שלי). הוא הרטיב במיטה עד גיל 14-15 ואני לא בטוח שהוא קשור אליי כי ההורים שלי לא הרטיבו (ברוך השם).
אני חייב שתביאו לי את כל הפתרונות ללא רופאים! רק אם זה ממש חריג!
*תודה רבה לכל הרופאים שעוזרים כאן לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה
ד``ר ברוך קושניר08/08/2009עליך לפנות אל מרפאה מקצועית לקבלת הדרכה, ליווי ומעקב בטיפול באמצות זמזם אלקטרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)