הרטבת לילה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה דחוף
    י
    23/08/2009

שלום, אני אם לילדה בת 6 שנגמלה בגיל 3 גמילת יום ולילה. בשבועיים האחרונים היא מרטיבה כל לילה, גם אם אנו לוקחים אותה לשירותים מתוך שינה. ניסינו לא לתת לה לשתות הרבה לפני השינה. כלום לא עוזר. הילדה עולה לכתה א בעוד שבוע ואנו אובדי עצות כמו כן לא רוצים לפגוע לה בביטחון העצמי.
    מה עושים?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה דחוף

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    24/08/2009

ניתן לסייע לכם בפתרון הבעייה באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה המשך

י
    24/08/2009

האם כדאי להתחיל בטיפול? מדובר בילדה שהיתה גמולה לחלוטין במשך שנים ורק בשבועיים האחרונים החלה לפספס בלילה, למרות שמאז הפספוס הראשון זה קורה לה בכל לילה.
    ניסינו לייחס את זה למזגן או לעובדה שהיא ישנה מאוחר יותר ולכן שנתה עמוקה יותר.
    אני חוששת כי אם נשתמש בזמזם או בפתרון כלשהו שכזה היא תחוש בושה והבעיה תושרש עוד יותר( בעיקר נוכח העובדה שיש לה אחות תאומה שלא סובלת מהבעיה הזו).
    אני מנסה לשדר לה שזה לא נורא ושאני אקום להעיר אותה בלילה לשירותים.
    האם יש פתרונות נוספים שכדאי לנסות?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה המשך

י
    24/08/2009

האם כדאי להתחיל בטיפול? מדובר בילדה שהיתה גמולה לחלוטין במשך שנים ורק בשבועיים האחרונים החלה לפספס בלילה, למרות שמאז הפספוס הראשון זה קורה לה בכל לילה.
    ניסינו לייחס את זה למזגן או לעובדה שהיא ישנה מאוחר יותר ולכן שנתה עמוקה יותר.
    אני חוששת כי אם נשתמש בזמזם או בפתרון כלשהו שכזה היא תחוש בושה והבעיה תושרש עוד יותר( בעיקר נוכח העובדה שיש לה אחות תאומה שלא סובלת מהבעיה הזו).
    אני מנסה לשדר לה שזה לא נורא ושאני אקום להעיר אותה בלילה לשירותים.
    האם יש פתרונות נוספים שכדאי לנסות?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו