הרטבת לילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה
    ע.ש
    14/11/2009

בני בן 8 וחצי מרטיב מספר פעמים בלילה (זאת למרות שמורידים אותו לשרותים במהלך השינה)
    טופל בעבר באמצעות פסיכלוג שהמליץ על זמזם כמו כן טופל בכדורי מינרין וכן באמצעות אוסטאופט
    במהלך הטיפולים היו תקופות של שיפור באופן משמעותי אך לא מוחלט לפני כשבועים נפל בבית הספר נחבל חזק ומאז חזר להרטיב מספר פעמים בלילה (אפילו בשעות הבוקר לקראת קימה)
    האם ישנה אפשרות להמליץ על טיפול.
    תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    15/11/2009

יש לשוב ולבצע טיפול באמצעות זמזם אלקטרוני במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא יקרה,

אמא שמבינה
    16/11/2009

גם אני אמא ל-3 ילדים מקסימים שעדיין מרטיבים בלילות, כשהגדול שלי בן 7.5.
    אני עצמי הרטבתי בלילות עד גיל 11! מנסיון אישי שלי, כל הכדורים, זמזמים לא עזרו לי.. לכן, אני לא מלחיצה את הילדים שלי. הם יודעים שזה לא נורא אם ירטיבו בלילה.. לשלוח אותם לרופאים שונים רק יגביר אצלם את הלחץ ויכול להוריד להם את הביטחון העצמי. הם מרגישים שזה לא נעים ולכן לדעתי האישית אין צורך להציק יותר מידי בנושא. זה יחלוף לבד.
    כאשר אני הרטבתי, הרגשתי את הצורך לשרותים בלילה, ובאמת חשבתי שאני קמה להתפנות.. אך זו הייתה רק מחשבה והייתי מרטיבה במיטה. עם הזמן זה יחלוף...
    חיבוקים והבנה מאוד חשוב מצידך..

כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו