מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושיםטל18/11/2009
בתי בת ארבע. גמולה מחיתול בלילה מזה כשמונה חודשים. בשבוע האחרון, כל לילה בורח לה פיפי פעמיים-שלוש. אולי קר לה למרות שאני מחממת את החדר ומכסה אותה (גם אני קמתי לשירותים השבוע הרבה בלילה). בכל מקרה, אתמול ברח לה שלוש פעמים ובסוף שמתי לה תחתוני חיתול (כבר לא נשארו כיסויים למזרון) - והיום היא ממש התחננה שאשים לה שוב את התחתוני-חיתול. הסברתי לה שהיא גדולה וכו'. אבל אחרי שעתיים היא כבר היתה עם פיפי (אני נרדמתי איתה, וגם הלכתי לשירותים כמה פעמים). בקיצור - מה עושים? להערכתי זה איכשהו בגלל הקור כי גם אני ברגע שהטמפרטורות יורדות טסה המון לשירותים. אני רוצה שהיא תהנה משנת לילה איכותית וכל ההחלפות האלו ממש מקשות עליה (וכמובן גם עלי). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבת לילה
ד``ר ברוך קושניר19/11/2009א. המשיכי להשתמש בחיתול בשלב זה . ב. אם הבעיה לא תעלם מעצמה תוך שבועיים מומלץ לפנות אל מרפאה המתמחה בטיפול בהרטבת לילה. כאשר מערכת השליטה בשלפוחית היא תקינה לא תתרחש הרטבה בלתי נשלטת בשום תנאי כולל בתנאי קור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)