טיטול בלילה לבת 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיטול בלילה לבת 4
    רונית
    29/12/2009

שלום לכולכם,
    רציתי הפעם לשאול בקשר לגמילה מחיתול הלילה של ביתי בת ה-4 ,
    כאמור היא ניגמלה יפה מאוד מחיתול הבוקר בזמן שלה בסביבות גיל שנתיים-שנתיים וחצי ועם חיתול הלילה השארתי אותה עוד קצת. כאשר ניסתית להורידו בסביבות גיל 3 היה מצב של לילה יבש בשבוע בערך ובכל שאר הלילות הייתה מרטיבה אפילו פעמיים בלילה אחד.
    בכ"ז,באביב השנה החלטתי להוריד את החיתול לגמריי ואז ילדתי ובעצם מצאתי את עצמי קמה כל לילה כמה פעמים כדי להחליף לה את הסדינים והפיג'מה ,הייתי ממשיכה בלי החיתול אבל התחיל להיות קר ולא רציתי להגיע למצב שהיא תהייה רטובה כל הלילה שזה לא סימפטי כלל.
    טוב מה שקורה שנכול לעכשיו היא חגגה את יום הולדת ה-4 שלה ואני ממשיכה לשים לה חיתול בלילה ובכל בוקר הוא מלא בשתן,אני לא יודעת אם להוריד לה עכשיו כי עדיין קר או לחכות שוב לאביב.
    דרך אגב לא יודעת אם זה רלוונטי אבל לי וגם לאחיותיי הייתה בעייה רצינית של הרטבה,אני אישית הרטבתי במיטה עד גיל יחסית די מאוחר -11-12 .לא הייתי רוצה שהיא תעבור את הסיוט הזה.

תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיטול בלילה לבת 4

הוספת תגובה

• הרטבת לילה

ד``ר ברוך קושניר
    29/12/2009

תהיה זו טעות מחלטתלהסיר את החיתול בשלב זה. ניתן לסייע לכם בפתרון הבעיה באמצעות זמזם אלקטרוני אלחוטי במסגרת הדרכה, ליווי ומעקב במרפאה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו