מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה בלילהרבקה10/05/2010
שלום נעה שלי בת שלוש כיום מגמלה מטיטולים מגיל שנה ועשרה חודשים מרצונה והגמילה הייתה בלי פספוסים יש לי שתי שאלות האחת היא ילדה שיודעת מה היא רוצה ועקשנית כשהיא לא מקבלת היא פורצת בבכי ועושה פיפי בתחתון יש לציין שיש לה אחות בת שנה וחצי והשאלה השניה היא בלילה היא ישנה אם טיטול היא מתעוררת אם טיטול רטוב מתי אפשר לגמול אותה מטיטול בלילה ואך אם אפשר לקבל כלים נכונים שאני לא יעשה נזק תודה רבה מראש דרך אגב היא מאוד מאוד בוגרת לגיל שלה ילדה מיוחדת תודה רבה מראש ישאר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה בלילה
ד''ר יונתן קושניר11/05/2010שלום,
לא הבנתי מה שאלתך הראשונה אבל אני אנחש שמה שרצית לשאול זה לגבי בריחה של פיפי בזמן שבוכה.
אצל חלק קטן מהילדים שבורח להם בלילה ישנן גם תופעות של בריחת פיפי במשך היום, בזמן שהילדים עסוקים במשהו, מרוכזים במשהו ולעיתים גם בזמן שהילדים צוחקים או בתגבה רגשית עזה.
בד"כ תופעות אלו נפתרות כתוצאה מהטיפול בלילה. ניתן להתחיל לטפל בערך מגיל שלוש וחצי עם זמזם בהרטבת הלילה, בתנאי שהיל יוכל לשתף פעולה.בשלב זה, אם את רוה את יכולה לנסות להוריד לילדה את החיתול לשבועיים, שלושה ולראות מה מתפתח. לא יגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)