הרטבה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטבה בלילה
    מיכל
    18/06/2010

לד"ר קושניר ברוך שלום רב.
    מזה מעל שנה וחצי בתנו בת השש מרטיבה בלילות. תהליך הגמילה מהטיטול ביום התבצע כאשר
    היתה במסגרת מעון ומלאו לה שלוש וחודשיים, היא נגמלה מהטיטול ביום. אך לצערי הגננת במעון שהיתה עם המטפלת הראשית לא הנחתה אותי כיצד לגמול אותה מהלילה. כאשר שאלתי היא ענתה לה עם הזמן תגמלי אותה מהלילה. בינתיים חלף הזמן המשכנו לשים לה טיטול בלילות בתקווה שיום בהיר אחד היא תקום לבד מעצמה לשירותים בלילה. לצערינו זה לא קרה.
    הלכתי לשיחה עם עובדת סוציאלית שתעזור לי בעניין זה החזיק מעמד זמן קצר ולאחר מכן שוב הילדה החלה להרטיב. כעת אנחנו מטופלים במכון תמר אינני יודעת עם שמעת עליו. בעזרת זמזם, לצערי גם טיפול זה לא עוזר שכן כשאר הזמזם מצפצף על בתי לקום באמצע השינה ולגשת לשירותים. זאת שיטה ממש מייאשת, אני ובעלי עומדים חסרי אונים. יש לציין שטיפול זה מאוד יקר וחבל מאוד שאין תוצאות.
    שאלתי אליך: למי כדאי לנו לפנות והאם יש שיטות אחרות לטפל בבעיה? האם באופן עצמי היא תיגמל או שנצטרך לגשת למומחים אחרים שוב כדי שיעזרו לנו? אשמח מאוד לקבל את תשובתך בקרוב, תודה וסופ"ש נעים, מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבה בלילה

הוספת תגובה

• טיפול בהרטבת לילנה

ד''ר יונתן קושניר
    18/06/2010

מיכל שלום,
    כל המחקרים והספרות מראה ששימוש בזמזם זהו הטיפול הטוב ביותר להרטבה. אולם, זהו טיפול לכל דבר שדורש ידע מקצועי ומעקב מסודר. אני מכיר את השם מכון תמר אבל שום דבר מעבר לזה.
    בכל מקום שאצם הולכים אליו צריכים לתת לכם כלים להתמודד עם השינה החזקה וחוסר התגובתיות של הילדה למכשיר.
    ברגע שיש את זה, הסיכוי להצליח הוא מאוד מאוד גבוה.

יונתן קושניר
    פסיכולוג
    מרפאות ד"ר קושניר לטיפול בהרטבת לילה וחרדת אסלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו