הילד לא מתעורר מהזמזם...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד לא מתעורר מהזמזם...
    be
    27/07/2010

שלום,
    הילד שלנו בן 5 בדיוק והחלטנו שחייבים לעשות משהו עם הגמילה. לא רק שהוא מרטיב כל לילה אלא שזה גם כמה פעמים בלילה והוא אפילו לא מתעורר מהרטיבות. לפעמים כבר הפיפי מתייבש עד הבוקר..
    לקחנו זמזם מיד שרה לפני שבוע ומאז אנחנו כל לילה עם זה. באופן כללי, זה נראה כאילו זה לא מצליח. הוא לא מתעורר אף פעם אלא אם זה בשעות הבוקר (בין 6 ל-7) ואז כנראה קל לו יותר לקום.
    באמצע הלילה, ולמרות שהזמזם ליד האוזן שלו ואת הרעש הזה אפילו השכנים יכולים לשמוע, אין סיכוי שהוא יקום. אני באה ומעירה אותו ולוקחת אותו לשירותים כאשר הוא חצי ישן. בבוקר הוא אפילו לא זוכר שזה צפצפ ושהערתי אותו. דבר שני, למרות שאני קופצת בשניה שאני שומעת את הצפצפה, בכמה שניות עד שאני מגיעה אליו כבר יש שלולית גדולה.
    מצד שני, יש קצת שיפור בכמות הצפצופים בלילה. בלילות האחרונים זה רק פעם אחת.האם זה קשור לטיפול?
    יש לציין שאין בעיה פסיולוגית ואין הרטבה במהלך היום (גמול מגיל 3).
    איך ממשיכים?
    תודה מראש
    be

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד לא מתעורר מהזמזם...

הוספת תגובה

• זמזם ללא הדרכה

ד''ר יונתן קושניר
    27/07/2010

אני מניח כי השיפור כמובן לשימוש בזמזם.
    הספרות מראה כי להצליח לללא הדרכה צמודה עם זמזם זה מאוד קשה.
    אני מציע לך, אם באמת יש שיפור לנסות עוד תקופה לבד ובהמשך, אם לא יהיה שיפור
    לפנות למרפאאת הרטבה ולהכנס לטיפול מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו